Olen ollut hävettävän huono tuomaan blogiin ihania tunnustuksia ja haasteita, joita olen saanut. Huli muisti minua jo elokuussa ihanalla Sunshine Award -tunnustuksella ja Madeleine lähetti Blog with Substance -tunnustuksen. Kiitos näistä! :)

Jälkimmäiseen kuuluu jakaa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään, mikä ei ole niin helppoa kuin miltä kuullostaa, pää kun lyö tyhjää sillä sekunnilla kun pitäisi saada jotain listalle, mutta seuraavalla mennään:

1. Olen herkkäuninen ja tarvitsen kunnon yöunet. En selviä alle 8 tunnin yöunilla, tai selviän, mutta vain pakon edessä, pirteimmilläni olen lähemmäs 9 tunnin yöunien jäljiltä. Yritän pitää kiinni unirytmistäni ja arvostan kunnon yöunia.

2. Olen aamu- ja iltauninen. Kadehdin aamuvirkkuja, sen verran työn ja tuskan takana aamuheräämiset ovat.

3. Tykkään nukkua tyynyjen ja peittojen keskellä, sängyssäni on pari peittoa, huopia käden ulottuvilla sekä neljä tyynyä. Ehkä osin tästä syystä pidän huonelämpötilan matalana, mikä takaa entistä paremmat yöunet.

3. Kohteet, joihin hingun tällä hetkellä eniten ovat Hong Kong ja Kapkaupunki.

4. Siedän hyvin kaaosta, enkä stessaannu sekaisesta ympäristöstä.

5. En omista tv:tä, enkä liioin sitä kaipaakaan.

6. Nautin hiljaisuudesta, en kaipaa taustahälyä kuten tv:n ääntä tai musiikkia.

7.  Olen nipo mitä tulee jätteiden kierrätykseen sekä sähkön- ja vedenkulutukseen, sähkölaskuni on olematon ja vedenkulutuksellanikin voin nukkua yöni hyvin.

Ohessa vielä asua alkuviikolta.

Pusero: Zara
Hame: Zara
Laukku: Global
Kengät: H&M
Vyö: Pieces

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.