Kesän puolivälissä poistatin sinettipidennykseni ja laitatin tilalle teippipidennykset toivoen, että ne sopisivat paremmin hiuksilleni. Teippejä laitettiin maltillisesti pääasiassa tuomaan tuuheutta, mutta toki siinä samalla myös pituutta. Oli ilo huomata, että teippien kanssa hiukset eivät takkuuntuneet tyvestä kuten sinettien kanssa ongelmana oli. Elo teippien kanssa ei kuitenkaan ollut ongelmatonta, ja isoksi ongelmaksi muodostui pidennyksien paha takkuuntuminen.

Pidennykset olivat hyvin vaaleaa värisävyä ja siten todella huokoiset, suihkun jälkeen olikin täysi työ yrittää selvittää takkuja ollen samalla riittävän hellävarainen, ettei teippiä kannattelevat omat hiukset päässeet katkeamaan. Koska teipissä on enemmän hiusta kuin yhdessä sinetissä oli, oli takutkin monin verroin pahempia! Hyvä puoli oli se, että ainoastaan pidennykset takkuuntuivat keskenään ja omat hiukset jäivät rauhaan.

Lopulta kyllästyin jatkuviin takkukasoihin, pidennysten oli kuitenkin tarkoitus tehdä elämästä miellyttävämpää, ei hankaloittaa sitä, joten otatin teipit pois ja päätin keskittyä hoitamaan omat vaurioituneet hiukset takaisin sellaisiksi, ettei niitä tee mieli piilottaa jatkojen alle.

Omat hiukset ovat selvästi harventuneet, mikä harmittaa ihan vietävästi, mutta vahinkoa ei saa tekemättömäksi, ja pituus tuntutuu, noh, kaikkea muuta kuin pitkältä. Shokkia lievittämään päätin tilata klipsipidennyksiä, joilla voi välillä leikkiä ja kohentaa omaa oloa. Tilasin klipsit HairTrade -nettikaupasta, jossa tuntui olevan monipuolinen valikoima ja toimituskin oli super nopeaa.

Nyt muutaman kerran klipsejä käytettyäni olen yllättynyt siitä, miten nopea minunkin kaltaisen tumpelon on niitä laittaa, ja lisäkkeet katoavat omiin hiuksiin yllättävän luonnollisesti (pelkäsin, etten ikinä osaisi tilata itse oikeaa värisävyä nettikuvien perusteella). Haasteena on toki saada klipsit pysymään piilossa ohentuneiden hiusten seassa, mutta kun ne kiinnittää tarpeeksi alas, ei tarvitse huolehtia siitä näkyykö sellaista minkä ei haluaisi näkyvän.

Tavallaan on ihan kiva pallotella lyhyiden ja pitkien hiusten välillä päivästä riippuen, mutta rehellisyyden nimissä kaipaan kestopitkiä hiuksia ihan mahdottomasti. En tosin sinettejä saati teippejä, vaan omia pitkiä hiuksia. Nyt vakaa tavoitteeni onkin saada ensin omat hiukset takaisin hyvään kuntoon ja sitten aloittaa kasvatusprosessi niin, ettei irrallisten hiustupsujen kanssa tarvitse enää kikkailla. Edessä on siis pitkä ja kivinen tie, mutta toivottavasti kärsivällisyys riittää ja tavoite täyttyy. :)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.