Kuten jo aiemmin mainitsin, tykästyin KappAhlin It’s all about being friendly –mallistoon, ja trikoomekon ohella nappasin matkaan myös samaisen malliston kevyesti kulutetut, mutta kaiken kaikkiaan hyvin klassiset farkut. En tykkää satunnaisia poikkeustapauksia lukuun ottamatta siitä, että farkuissa on mitään ylimääräistä; kuviointia, koristetikkauksia, liikaa kulutusta tai muuta sellaista, joten siten nämä istuivat hyvin makuuni. Ruudullista puseroa olin vilkuillut jo nettikaupassa ennen sunnuntain lukijailtaa, enkä silloinkaan vielä ehtinyt puseroa kokeilemaan, mutta suuntasin heti alkuviikosta uudelleen myymälään ajan kanssa. Poikaystävä totesi asusta ykskantaan ’metsuri’, mutta oli mielikuva mikä tahansa, minusta asu oli hauska ja kivaa vaihtelua kynähameiden keskellä. Ja kynähameista puheen ollen, yhdistin rennon ruutupaidan mielessäni jo mustaan tai paidan värejä toistavaan kynähameeseen… :)

Pusero: KappAhl (saatu) / Farkut: KappAhl (saatu) / Avokkaat: La Redoute  / Trenssi: H&M

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Olet loistava poseeraamaan ja tuo asu on ihana. Vaihtelua hameiluun:) Tunnelmallista syksyä sinulle.

Vastaa

Hih, kiitos! Joo, tämä on ehdottomasti vaihtelua kynähameiden rinnalla :) Oikein kaunista syksyä myös sinulle!

Vastaa

http://www.youtube.com/watch?v=5zey8567bcg

:D

Vastaa

Okei, en käytä enää ;D (paitsi huomenna, mutta sen turvallisen mustan hameen kanssa:))

Vastaa

Tuli siis tuo Monty Python heti samalla sekunnilla mieleen kun luin tuon ”metsuri” -heiton. ;)

Asu on mun mielestä oikeasti tosi kiva, mutta hämmennyin koska kuvittelisin tällaisen yhdistelmän itselläni enkä sulla! Okei, mulla ei ehkä olisi punaisia korkoja vaan ballerinat mutta muuten ihan nappiin. Ja kun meidän tyylit eroaa melkeinpä kuin yö ja päivä niin vähän hämmennyin (positiivisesti) tästä kyllä! :)

Vastaa

Heh, kiva kuulla, ja kiva kohdata välillä näin tyylitasollakin ;) Vai alkaako seura alkaa tehdä kaltaisekseen?

Ballerinoihin mua ei taida sentään ihan vielä saada, mutta muuten olen kyllä avoin uusille tyyli-inspiraatioille ;)

Vastaa

Kivan rento asu. :)

Vastaa

Kiitos, välillä kiva kokeilla jotain vähän tutusta ja turvallisesta poikkeavaa :)

Vastaa

se ei oo metsuri, se on villi pohjola!! ostin just 3 tuotantokautta villiä pohjolaa ja nyt aattelin oikasta sohvalle katsomaan farkkuja ja ruutupaitoja + canadabuutseja. Oh, lempiaikakauteni nuoruudessani, ruutupaidat ja farkut.

Vastaa

Aah, mä olen tainnut ohittaa nuorena tuon kauden (käytin, yllättäen, silloinkin hameita), joten nyt ei tule mitään viboja menneestä, vaan tämä ruutupaita + farkut on itselle liki uusi juttu ;) Mutta Villi Pohjola, ihana mielleyhtymä, ainakin parempi kuin se metsuri :)

Vastaa

Olen äärimmäisen hämmentynyt. :D Ensireaktioni oli ”hetkonen, kenenkäs muotiblogi tämä oli kun seuraan vain Secret Wardrobea” ;D Värimaailma ja vaatteiden (tai siis paidan ja kenkien) värikylläisyys ja -sävyt hämäsivät, eikä farkkujakaan päälläsi hirveästi ole näkynyt…

Mutta ei sillä, kyllähän tässäkin jonkinlainen idea selkeästi on, vaikkei olekaan niin klassinen kuin muu pukeutumisesi. Olen kyllä poikaystäväsi kanssa ihan samaa mieltä siitä, että tuollaisista paidoista tulee mieleen metsurit(ja toissijaisesti puolifilosofiset lukiopojat ;D

Hämmentävä, mutta silleen varovaisen positiivisesti!

Vastaa

Haha, mutta hei, ainakin on ne korkkarit, niistä en luovu edes farkkujen ja ruutupaidan takia ;)

Myönnän kyllä, ettei mene ihan linjaan edellisen asun kanssa, tai noh, ylipäänsä yleensä päälleni päätyvien asujen kanssa ;) Pukeutumisessa tosin on ihanaa mahdollisuus kokeilla ja inspiroitua, ajattelen, että jos joku asu ei toimi, niin se on päällä vain yhden päivän, joten suurta vahinkoa ei pieleen menneestä kokonaisuudesta koituisi, sen sijaan parhaimmillaan taas voi löytää jotain uutta. Mutta silti, ei minuakaan ihan mitä vain saisi kokeilemaan, ne korot nyt ainakin täytyy olla, ja jonkinlainen väritasapaino, mielellään. :)

Mutta varovaisen positivinen on sentään silti vielä positiivinen – yritän parhaani mukaan pysytellä viivan paremmalla puolella mitä pukeutumisen esteettisyyteen tulee. :) Vaikka en tiedä kumpi on huonompi mielleyhtymä, metsuri vai se puolifilosofinen lukiopoika… :)

Vastaa

Pikakommentti myös tähän kuvaan. Asu pysähdytti erilaisuudellaan, positiivisesti. Kiva nähdä jotain näin tyystin poikkeuksellista. Korkkarit tuovat asuun tarvittavaa naisellisuutta, joka taitaa olla pukeutumisesi kulmakivi.

Vastaa

Kiitos myös tästä kommentistasi! Kiva kuulla, että asusta jäi positiivinen fiilis. Tykkään leikitellä asuilla ja susteilla, joten siinä on aina riskinsä, etei joku sitten vain toimikaan, mutta toisaalta, sittenpähän tietää :) Korkkarit tosiaan kuuluvat oleellisena osana tyyliini, ne kun tuovat sen naisellisen ripauksen muuten melkein minkälaiseen asukokonaisuuteen tahansa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.