Viime viikot ovat kuluneet ryntäillessä paikasta toiseen ja jos muuta tekemistä ei ole ollut, niin pakkailtavaa on riittänyt. Tänäänkin päivä hurahti kaupoilla ja myöhäisiltapäivän pakkasin kuin viimeistä päivää (mikä itseasiassa pitääkin lähes paikkansa, sillä maanantaina suuntaan viideksi päiväksi työmatkalle, joten pakkausaikaa ei pahemmin enää ole).

Pari tuntia sitten totesin, että olen tehnyt riittävästi yhdelle päivälle ja käperryin hetkeksi lukemaan ja hiljentymään. Hetki sitten himmensin valoja, sytytin pari kynttilää, nappasin itselleni naposteltavaa ja napsautin radion Grooven taajuudelle – on taivaallisen ihanaa levähtää hetkeksi ja olla vain! Vaikka tekemistä olisi, niin tekee todella hyvää antaa itselleen lupa tekemättömyyteen. Jos jaksaisin, niin lähtisin vielä pienelle iltakävelylle, mutta se taitaa nyt kuitenkin jäädä toteuttamatta, sillä lämpimään vilttiin käpertyminen vetää tällä hetkellä kuitenkin sen pidemmän korren.

Nyt tekisi hetken kaukoloma terää, kaipaan ajan merkityksen katoamista ja kokonaisvaltaista kiireettömyyttä. Mutta ehkäpä uusi koti mahdollistaa kaipaamani rentoutumisen. Odotan todella sitä hetkeä kun muuttohässäkkä on ohi ja iltaisin on taas aikaa!:)

 

pageTracker._trackPageview();

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.