Ostokset reissulta jäivät varsin suppeiksi, mutta jotain sentään matkaan tarttui. Matkalla huomio ei ollut ostoksissa, joten kaupoissa tuli kierreltyä hyvin vähän ja niissä missä piipahdin, valikoima ei ihan iskenyt. Parhaat ostosmahdollisuudet nopealla vilkaisulla tarjosi Hania, jossa oli useita putiikkeja ja kansainvälisiä ketjukauppoja. Erityisen kiinnostava oli lukuisilla nahkatavaramyymälöillä varustettu kuja, jossa oli tarjolla muun muassa kivoja nahkalaukkuja järkevään hintaan.

Yksi nahkalaukku lähtikin mukaan Rethmynosta, ja useaa hypistelin Haniassa, mutta mikään ei siellä iskenyt riittävän paljon herättääkseen ostohalun (paitsi eräs varsin sievä punainen nahkalaukku jättimäisellä rusetilla jäi kaihertamaan mieltä, mutta koska bongasin sen ylihintaan turistikojuja täynnä olevalta kadulta, en sitä periaatteesta ostanut) ja hinnatkin olivat aavistuksen korkeammat kuin vastaavilla laukuilla Rethymnossa. Toinen laukkuostos oli söpö edullinen violetti clutch.

Mustavalkoinen tunika, koralli pusero ja valkoinen hame lähtivät matkaan alennusmyyntien valtaamasta Haniasta kivaan hintaan ja lentokentältä bongasin vielä matkaan Sisleyn söpön raitapussukan (jostain syystä raidat tuntuvat aina herättävän huomioni..) sekä kirkkaan keltaisen huivin. Laukkua, huivia, puseroa ja hametta on jo tullut käytettyä muutamia kertoja, joten pidän ostoksia varsin onnistuneina, vaikka eivät ne sen erikoisempia olekaan. Suosikkiostokseni, eli valkoinen hame, tulee näkymään ihan pian asukuvissa, heti kun saan vain kuvat kamerasta purettua. :)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.