Rakastan Lancômenripsareita! Olen kokeillut Hypnôsea, Hypnôse Dramaa, Virtuôsea, Virtuôse Precious Cellsiä ja Hypnôse Doll Eyesia. Lähtökohtaisesti olen ollut kaikkiin tyytyväinen, joitain olen käyttänyt useamman kerran, joitain vain kerran tai pari, siirtyen sitten testaamaan seuraavaa. Melkein aina kuitenkin olen ollut tilanteessa, jossa se mitä kulloinkin käytän tuntuu siltä kaikkein parhaalta, mikä kertoo joko lyhyestä muististani tai siitä, että kaikki näistä vain yksinkertaisesti toimivat minulla. Nyt olen kuitenkin jäänyt kiinni Doll Eyesiin, johon olen päätynyt ehkä viimeiset nelisen kertaa ollessani ripsariostoksilla. L’Extrême ja Définicilsiin en vielä ole kokeillut, vaikka ehdottomasti niitäkin haluan testata, nyt vain Doll Eyes on vastannut tarpeitani niin hyvin, etten ole malttanut siirtyä seuraavaan.

Hypnôse (tuuheuttava) ja Virtuôse (pidentävä ja kaarevoittava) ovat hyviä perusripsareita, joilla saa kyllä näyttävyyttä kerroksia lisäämällä. Precious cells versiot ovat hoitavampia, mutta koska itse käytän alla kuitenkin ripsivärin pohjustajaa, on hoitava ominaisuus minulla turha. Drama tuuheuttaa eniten ja nimensä mukaisesti tuo näyttävyyttä ja paksuutta ripsiin. Hyviä kaikki, ja valtavia eroja en välillä ole huomannut, kyse on ehkä enemmänkin siitä, millaisesta harjasta tykkää. Draman koostumus tosin on paksumpi kuin muissa, ja siten se ei välttämättä sovi tarkkaa erottelua ja luonnollisuutta kaipaaville.

Virtuôsen harja on kaareva, Hypnôsen siro ja suora, Draman muhkea ja Doll Eyesin tyvestä paksu ja kärjestä ohut. Doll Eyes luo nimensä mukaisesti kauniit räpsyripset, se sekä pidentää, erottelee että tuo helposti kaunista siroa kissamaista muotoa silmiin. Omat ripseni ovat paksut, joten pituus, muoto ja näyttävyys ylipäänsä ovat ominaisuuksista tärkeimmät. Risarini harvoin varisevat eikä vedenpitävyys muutenkaan ole oleellista, joten siksi suosin helppoja vesiliukoisia ripsareita, jotka lähtevät hyvin peruspesussa.

Lancômen ripsarit ovat olleet koostumukseltaan erinomaisia, ja olen tykännyt erityisesti siitä, ettei koostumus mainittavasti muutu hylsyn käyttöaikana vaan ripsarit ovat siinäkin suhteessa varsin tasalaatuisia. Hinta on korkeahko, mutta näiden kohdalla se ei ole kirpaissut (vaikka pyrinkin ajoittamaan omien hankintani lentoreissujen yhteyteen), sillä sen verran tyytyväinen olen laatuun ollut.

Ripsareista meikkipohjaan, vaikka olenkin vannoutunut mineraalimeikkipohjan kannattaja, olen iskenyt silmäni Lancômen Teint Idole Ultra 24H meikkivoiteeseen, jota olen jo pariin otteeseen pyöritellyt lentokentän myymälässä. Koostumus ja kuvaus vaikuttavat hyvältä, ja olen miettinyt meikkivoiteen kokeilua taas todella pitkästä aikaa, mutta saa nähdä tuleeko hankinta tehtyä. Kenelläkään kokemusta kyseisestä meikkivoiteesta?

Vanha kuva Hypnôsesta ripsissäni.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Kiitos Dolls eyes-vinkistä, itse olen meinannut jo monta kertaa ostaa se mutta se on sitten jäänyt, koska pärjään hyvin Maybellinen Colossal volume Cat eyes-ripsarilla. Mutta ostanpa kokeeksi seuraavaksi :)

Vastaa

Toivottavasti tykkäät, itse ainakin olen ollut tosi tyytyväinen! Hups, täältä onkin näköjään kadonnut kaikki aiemmat postaukseen tulleet kommentit, joissa oli myös suositeltu Lancomen pidentävää, olisikohan ollut Deficils -mascaraa? :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.