Talvipukeutuminen  on ankeaa, joten jottei ilo pukeutumisesta täysin katoaisi, yritän piristää asuja edes pienillä yksityiskohdilla (tosin, yritys ei taida toimia, sillä olen jo kurkkuani myöten täynnä villapaitoja, villahousuja ja villasukkia). Eilen se piristys oli raikas korallinvärinen toppi ja tänään se oli verenpunainen huulipuna.

En ole ihan sinut tummien meikkivärien kanssa, joten siksi on välillä hauska rikkoa rajoja. Sitä paitsi, löysin viimein oikean tummanpunaisen sävyn! Olen aiemmin ostanut liian kylmiä tummia huulipunasävyjä, jotka eivät sovi minulle yhtään ja ehkä juuri ne kokemukset ovatkin saaneet harkitsemaan pariin kertaan punaisen huulipunan käyttöä. Ja niin, toki se suurempi työ huulimeikin teossa ja värin vahtaaminen pitkin päivää, mihin en ole tottunut.
Lumenen Wild Rose -sarjasta löytyi kaunis lämmin punaisen sävy (sävy nro.3) ja sattumalta laatikosta löytyi täydellisesti sen kanssa yksiin käyvä kynsilakka. Kyseisestä sarjasta olen löytänyt monta hyvää huulipunasävyä ja Lumene onkin kirinyt halpishuulipunissa suosikkimerkikseni.
Alla huulipuna ”in action” – vaikka jostain syystä näytän kuvassa lähinnä keltatautiselta (ainakin minun koneeni ruudulta), muttei annetta asian häiritä – moiseen luonnottomaan ihonsävyyn en ole ainakaan peilin kautta törmännyt.:)
Neuletakki: GT
Neulemekko: H&M
Kengät: Blink
Vyö: Äidin vanha
Eilisestä viisastuneen laitoin päälle vielä villaiset housut, polvipituiset villasukat, nahkasaappaat ja villapaida, joista ”näppärästi” kuoriuduin heti töihin päästyäni. Kaikesta vaivasta huolimatta palelin eikä olo ollut yhtään sen lämpimämpi kuin eilen, tosin bussiongelmista viisastuneen valitsin toisen sujuvamman reitin kotiin ja vältyin pakkasessa seisoskeluilta.
Asuun olisi hauskasti sopinut vaikkapa punaiset simppelit avokkaat, mutta koska töistä löytyy tällä hetkellä vain mustat ja ruskeat, en ryhtynyt monimutkaistamaan pukeutumista.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.