Koska lauantai oli pyhitetty oleilulle ja ja levolle, oli siinä ohessa myös aikaa panostaa hivenen arkea enemmän päivälliseen. Päädyimme ottamaan vaikutteita Aasiasta (ehkäpä tulevan loman inspiroimana) ja valmistamaan possuvindaloota paistetun riisin kera. Ateria oli erinomainen, hivenen tulinen, muttei kuitenkaan liian!

Possuvindaloo

600-800 g possun sisäfilettä
3 rkl vindaloo-pastea
2dl kookosmaitoa
suolaa
öljyä

1. Poista kalvot lihasta ja leikkaa sen n. 2cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
2. Paista pannulla öljyssä molemmin puolin.
3. Lisää vindaloopaste ja paista hetki.
4. Siirrä pannu sivuun levyltä ja lisää kokoosmaito.
5. Palauta pannu takaisin liedelle ja hauduta liha miedolla lämmöllä kypsäksi.

Paistettu riisi

4 dl keitettyä basmatiriisiä
0,5 dl hienonnettua sipulia
0,5 dl herneitä
1 dl mungpavun ituja
2 kananmunaa
2rkl soijaa
2 rkl sweerchili -kastiketta
öljyä

1. Keitä riisi.
2. Paista öljyssä sipuli ja riisi, lisää herneet ja idut.
3. Lisää sekaan rakennerikotut kananmunat, soija, chilikastike ja tarvittaessa suolaa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Oioi, näyttää todella namilta! :)

Vastaa

Tämä oli kyllä tosi hyvää, suosittelen lämpimästi jos kevyesti tulisesti ruoasta tykkää :)

Vastaa

Kuulostaa ja näyttää herkulliselta! Tosin joudun olemaan vuorokauden ravinnotta ja tää alkaa olla pikkuisen tuskaista – telkkaristakin tuntuu tulevan vain jotain ruokaohjelmia ja kun pakenen blogistaniaan – sama juttu! :D noo, ehkä mä kokeilen tuota huomenna tai ylihuomenna kun saan taas syödä.

Vastaa

Oi apua, vuorokausi syömättä! :/ Mä en kyllä kestäisi :) Huh, ei siis käy kateeksi, ei ihmekään jos ruokaa näkee joka paikassa, ja eritoten jos sitä juuri silloin sattuu olemaan joka paikassa. :) Tsemppiä, huomenna sitten nauti!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.