Paita: Zara /2nd hand
Kaulakoru: Äidiltä ”lainassa”
Vyö: Äidin vanha
Hame: Promod
Sukkahousut: Vogue
Saappaat: Wienistä

Rakas joulupukki,

Haluaisin uuden kameran. Sellaisen, joka anna onnistuneita kuvia ainoastaan ulkona tai luonnonvalossa vaan sellaisen joka on tarkka myös sisällä – täällä Suomessa kun joutuu sen puoli vuotta viettämään lähes kokonaan keinovalon armoilla. Toki kiitettävä ominaisuus olisi myös se, että värit näyttäisivät siltä miltä ne peilistäkin katsottaessa näyttävät. Ei sen tarvitsisi olla kallis, vaan vain sellainen, joka toimii yhtä hyvin sisällä ja ulkona, itselaukaisimmella ja rakkaan hyppysissä. Onko se liikaa toivottu? Niin, ja se kirkasvalolamppukin olisi kiva… Ehkä minullakin olisi silloin mahdollisuus saada jotain aikaa myös tällä harmaalla vuosipuoliskolla…:)
Tänään päivän asu oli väreiltään tylsä, mutta paidan polkadot -kuosi ja kaulalle solmittu rusetti toivat mukavasti särmää muuten yksin kertaiseen asuun. Olen aina uskonut, että pienillä asioilla ja yksityiskohdilla on merkitystä. Koska olemmehan jo myöhäissyksyssä/talvessa, lyhythihaisella aivan pärjännyt enää toimistossakaan, joten mukana oli vielä musta neuletakki, josta valitettavasti unohtui ottaa kuva.

Polkadot-kuosiin en koskaan kyllästy (tai no, ehkä jossain vaiheessa…), mutta silti sitä on tullut harmillisen vähän käytettyä. Rusettiaddiktio on iskenyt myös minuun, ja tänään saapuikin Elloksen alesta somat polvisukat (ja muutama pari kenkiä, gröhöm…) ihanilla silkkiruseteilla. Tästä se alkaa…:) Haaveena olisi myös muutama tyylikäs ja laadukas asusterusetti, jotka voisi halutessaan kiinnittää, paitaan, takkiin, kaulahuiviin tms.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.