Kahden liki unettoman yön jälkeen suuntasin piristymään Katri Niskasen Design by Katri/n -vaatemerkin kasivuotissynttärijuhliin Kämp Gallerian Pop Up -liikkeeseen. Katrin luomuksethan tulivat tunnetuksi jo 2009 -vuoden Muodin Huipulle sarjasta ja sen voiton myötä, ja olen itse matkan varrella kiinnittänyt huomiota merkin kauniisiin veistoksellisiin muotoihin ja mielenkiintoisiin leikkauksiin. Vaikka ystävänikanssa meillä onkin erilainen pukeutumistyyli, löysimme molemmat mallistosta mieleistämme, ja sanoisinkin Katri/n klassisuuden istuvan hyvin moneen vaatekaappiin. Malliston värimaailma oli upea, punaisen sävyjä, kirkkaankeltaista, luonnonvalkoista ja mustaa, laadukkaissa ja upeasti laskeutuvissa materiaaleissa.

Vaatteiden, herkkujen ja Selja Felinin upean akustisen esityksen ohella oli hauska törmätä ja tutustua blogimaailmasta tuttuihin kasvoihin. Huikeaa oli myös bongata sattumalta tuttuja kasvoja vuosien takaa. En tiedä millä todennäköisyydellä moisia harvinaisia kohtaamisia sattuu samalle illalle, mutta nyt kohdalle osui kaksi jälleennäkemistä useiden vuosien jäkeen. En edes uskalla laskea kuinka paljon aikaa kummassakin oli välissä ehtinyt kulua, liki viisitoista vuotta ehkä? Kuitenkin niin kauan, että hädin tuskin tunnistimme toisiamme.

Tilaisuuden pukukoodina oli piknik, mutta kun suuntasin paikalle suoraan töistä ei päällä ehkä sen kummemmin teemasta muistuttavaa ollut. Tai ehkä pinkin jakun, raitapaidan ja valkoiset farkut voisikin nähdä kesällä Kaivarissa piknikviltin äärellä. :)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.