Moni on toivonut lisää kuvia asunnostamme, eikä hätää – kauaa ei enää tarvitse odottaa! Siihen on syynsä, että olen vitkutellut asian kanssa, halusin nimittäin pienen pohdinnan jälkeen kuitenkin odottaa asian kanssa tupareihin asti, koska niin moni tuttu on jo eksynyt blogiini (hei te kaikki ihanaiset, jotka täällä piipahtelette muttette jätä kommenttia – vinkvink (vitsi, ei oikeasti tarvitse kommentoida, on vain kiva tietää ketkä kaikki tänne eksyvät:)) ja ajattelin pantata loppuja asuntokuvia vielä hetken, jotta on edes jotain uutta tupareissa.:)

Tuparit on tosiaan jo ensi lauantaina (ja heti sen jälkeen luvassa lisää asuntoesittelyä) ja odotan juhlia jo innolla! Vuosiin ei ole ollut sellaista mahdollisuutta, että olisi voinut kutsua ihmisiä koolle kun on asunut sardiinipurkeissa tai ties missä, joten juhlaemännöinnit (vaikka se emännöinti ei kyllä ole ihan minun vahvuuksiani, mutta juhlia on ihana järjestää!) on ollut poissa kartalta kauan.
Erityistä näissä juhlissa on se ihastuttava asia, että kaikki kutsutut pääsevät paikalle (yhtä pariskuntaa lukuun ottamatta, mutta poisjääntiin oli varauduttu jo kutsuttaessa pitkän välimatkan takia)! Annan siis valtavasti arvoa sille, että kaikki ovat tehneet mahdolliseksi päästä paikalle, vaikka muita juttuja olisikin samalle ajankohdalle ollut tiedossa.
Mutta niin, eipäs mennä asioiden edelle, tupareita edeltää kiireinen viikko kun yritän saada kaikki asiat hoidettua, mitä sairastamisen takia on jäänyt rästiin, kuten kunnon siivous, tarjoilujen suunnittelua ja tottakai valmistusta.
Haaveissa on myös siintänyt, että saisin maalattua yhden olohuoneen seinän vielä ennen tupareita (jep, kyllästyin jo valkoiseen….), mutta voi olla, että joudun luopumaan ajatuksesta ja jättämään sen tuonnemmaksi, sillä vielä  pari muutakin yksityiskohtaa on maalaamatta.

Oli aikataulu mikä tahansa, olen sairastaessani tuijotellut värimalleja ja miettinyt mikä sopii tilaan. Olen kallistunut vaalean harmaaseen, joka ei missään nimessä saa taittua vaaleansiniseen. Lähinnä toiveita kuvan värimalleista on tällä hetkellä kolmas oikealta, mutta se on vielä liian tumma. Suosikkini itseasiassa jäi epähuomiossa kuvasta pois, mutta on tuota mainitsemaani vaaleampi ja aavistuksen hiekkaan taittuva olemalla kuitenkin vielä selvästi harmaa.

Pitkulaisten laattojen alimmat värit ovat tummuusasteeltaan mieleen, mutta toinen taittuu liikaa punaiseen ja toinen keltaiseen, joten se niistä.

Olo on kohentunut jo niin huimasti, että tänään olen saanut jotain jopa aikaankin! Tehtailin aikani kuluksi lisää tyynynpäällisiä ja harmi oli iso kun vetoketjut loppuivat kesken, mutta homma jatkuu huomenna.:)
 (valkoinen tyynyliina Kodin Anttilasta)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.