Joskus tapanani on ollut eksyä äidin korulaatikolle ja poimia lainaan kivoja kausikoruja valtavasta valikoimasta. Viime aikoina olen tyytynyt suhteellisen neutraaleihin koruihin, kun taas äitini on ehkä hivenen rönsyilevämpien ystävä. Näin ollen lainailut ovat jääneet vähemmälle, mutta muutamat korut ovat jämähtäneet ikuisuuslainaan, kuten vaikkapa tämä vanha kaunis luumunpunainen rannekoru, joka koristi perjantain asuani. Asun vahvoista kontrasteista johtuen lakkasin kynnet neutraalilla sävyllä, kauniilla YSL:n nudesävyllä nro 41. Tämä on yksi ns.työkynsilakoistani, se on klassinen, helppo, huomaamaton mutta huoliteltu, ja sopii asuun kuin asuun – toisin sanoen, aina hyvä valinta työkuvioihin.

Nyt asu on vaihtunut, mutta kynsilakka säilynyt. Uusi viikko on aloitettu nudekynsillä ja kauniin auringonpaisteen siivittämänä. Viikonlopun merkittävimmät aikaansaannokset olivat erinomainen italialainen illallinen lauantaina, eilen pitkästä aikaa ystävän luona lounaalla poikkeaminen, sekä vihdoin ja viimein jatkolentojen ostaminen Hong Kongista Malesiaan (ja Bruneihin). Muutoin tuli vain oltua, ja sekös vasta ihanaa olikin. Maanantaimielialaa kohottaa ihanan auringon lisäksi tuoreet lentoliput sähköpostissa. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa, ja sitä ennen pääsee tietysti iloitsemaan joulusta ja ennen kaikkea pitkistä joulunpyhistä, mutta viikkoa kerrallaan…

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oi, jo pelkkä loman suunnittelu ja varsinkin suunnitelmien eteenpäin vieminen antaa voimia jaksaa syksyssä!

Kaunis koru ja todella kauniisti sopii sulle tuo nude-lakka. Itse en ole löytänyt omaan ihonsävyyn kauniisti menevää lakkaa, näyttävät aina jotenkin tunkkaiselta. Noo, täytyy jatkaa etsimistä… :)

Vastaa

No niinpä! Suunnittelu on jo melkein kuin olisi matkalla, mahdollisuuksia elää mielessään ja kuvien äärellä uppoutuu tuleviin tunnelmiin – piristää kummasti tässä samalla kun yrittää opetella elämään pimeydessä ja koleudessa. :)

Kiitoksia! Totta, nudesävyt saattavat herkästi mennä liian tunkkaisiksi ja itsekin kaipaan juuri sitä raikkautta – tämä on yksi suosikeistani, mutta vielä ohi tämän ajaa Opin aavistuksen kellertävämpi nudelakka, joka on tosi kaunis ja pysyy hyvin! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.