Lähdön hetki lähenee ja vieressä oleva muistilista kasvaa samaa mukaa uusista jutuista kun vanhat saa ruksin hoidettuina päälleen. Sairaspäivät todella sekoittivat aikataulut ja viimeiselle päivälle on ihan liikaa hommaa. Toisaalta, niin sitä varmaan olisi vaikka olisikin ollut aikaa paremmin pitkin viikkoa. Kuitenkin tulisi kiire. Lento lähtee tänään myöhään, joten onhan tässä vielä päivä aikaa juosta tehtävälistan viitoittamiin suuntiin.

Muutama postaus on varastossa liki valmiina viimeistelyä ja julkaisua odottamassa sekä se lupailemani arvontakin on tuloillaan, niitäkin siis julkaisen matkan varrella. Kyllähän läppäri lähtee mukaan, kuten aina, joten uskallan luvata päivityksiä matkaltakin, ja jos ei kuulu, niin silloin saa kyllä syyttä hotellien nettiyhteyksiä (jotka kyllä pitäisi löytyä ainakin kohtuulliset, ne kun ovat olleet yksi oleellinen kriteeri majoituksia valittaessa).

Tässä asu parin viikon takaa sunnuntailta, päällä ihana valkoinen peplumhelmainen hame, jonka sain Sheinsiden yhteistyön puitteissa. Meikkinä ei juuri mitään kun vapaapäivä oli kyseessä, paitsi kokeilumielessä tehty paksuhko tumma eyeliner -rajaus.

 Pusero: Zara / Hame: Sheinside /  Sukkikset: H&M / Vyö: SpiritStore

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tosi nätti hame! :)

Vastaa

Kiitoksia, itsekin tykkään kovasti, sekä peplumhelmasta että väristä :)

Vastaa

Oikein rentouttavaa lomailua!:)

Vastaa

Kiitos paljon! :)

Vastaa

Aivan ihana peplum tuo hame! Ihanasti yhdistetty asu:)

Vastaa

Oi, kiva kuulla, että tykkäät! Kiitoksia :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.