Testissä Clinique Rinse Off Foaming Cleanser (150ml) ja
Clarifying Lotion 2 (200ml)
n.18e/kpl

Tuotelupaus: Rinse Off Foaming Cleanser on vaahtoava puhdistusaine normaalille iholle. Irrottaa meikin (ei silmämeikkiä) ja aurinkosuojan kuivattamatta ihoa. Iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta olematta kireän tuntuinen. Sisältää kamomillaa jolla on rauhoittava teho, mutta on täysin hajusteeton. Riittoisa ja tiivistetty.

 
Clarifying Lotion 2 on kuoriva kasvovesi, joka edistää solujen uudistumista ja tekee ihosta kirkkaamman. Sopii kuivalle iholle sekä sekaiholle, jonka poski-iho on kuiva ja t-alue rasvainen.

Tuotearvio: Olen kuluneena parina vuotena kokeillut useita eri puhdistustuotteita etsien omalle iholleni ja tarpeilleni sitä parasta tuotetta. Joukkoon on mahtunut sekä hyviä, että huonompia tuotteita ja tämä Cliniquen setti sijoittuu jonnekin sinne välimaastoon. Näissä on paljon hyvää, mutta valitettavasti myös muutama sellainen ominaisuus, mikä ei tee näistä minulle parhaita tuotteita.
 
Oma ihoni on pintakuivuuteen taittuva normaali-/sekaiho (riippuen vuodenajasta;)) ja valitsin myyjän avustuksella normaali-ihon puhdistusaineen ja kuivalle- ja sekaiholle sopivan kasvoveden. Jos saisin tehdä valinnan uudelleen nykyisillä tiedoillani, valitsisin herkän ihon tuotteet, vaikken pidäkään ihoani erityisen herkkänä. Tuotteet ovat siis mielestäni aikas voimakkaat.
Hyvä puoli näissä on, että meikki lähtee erinomaisesti ja viimeistä pisaraa myöten. Puhdistusaine on koostumukseltaan super pehmeää ja miellyttävää vaahtoa ja todella riittoisaa; pieni nokare riittää hyvin puhdistamaan kasvot meikistä. Miinuksena on se, että kasvoilleni jää kuivahko ja hitusen kiristävä tunne pesun jälkeen. Näenkin tuotteet sopivimpana epäpuhtaalle, rasvaisuuteen taipuvaiselle ja tehokasta puhdistusta kaipaavalle iholle.
Minua on haitannut se, että puhdistusaine ei sovellu silmämeikin poistoon, eikä sitä edes sovi käyttää silmänympärysiholla. Koen, että silmänympäryksiä on vaikea varoa ja pienikin määrä silmään joutuvaa ainetta aiheuttaa epämiellyttävää kirvelyä. Olen sen verran mukavuudenhaluinen (laiska), että mieluiten pesisin koko kasvot samalla kertaa varomatta erityisesti joitain alueita.
Clarifying Lotion tukee puhdistusaineen super puhdistavaa vaikutusta ja raikastaa ihoa. Kasvovesi kuitenkin sisältää alkoholia, jota haluaisin välttää. Valitettavasti sisältölista jäi minulta lukematta ennen ostopäätöksen tekoa, mutta heti ensikokeilulla ei ollut vaikea huomata, että alkoholillisesta kasvovedestä on kyse.
Onhan alkoholilla on toki puhdistava ja tulehduksia ehkäisevä vaikutus, mutta se tuntuu liian voimakkaalta omalle iholleni, joten mieluummin pysyttelen alkoholittomissa kasvovesissä. Olisinkin mielelläni ottanut voimakkaan puhdistusaineen tueksi miedon ja hellävaraisen kasvoveden. 
 
Hyviä puolia alkoholin ja mentholin yhdistelmässä on se, että kasvovesi on super raikas ja supistaa ihohuokosia. Luvattua kuorivaa vaikutusta en ole huomannut. Sanoisin tämänkin tuotteen sopivan puhdistusaineen tavoin epäpuhtaalle ja ravaisuuteen taipuvaiselle iholle.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.