Tervehdys pitkästä aikaa! Enpä tiedä milloin olisin viimeksi viettänyt näin tehokasta blogilomaa (vaikken edes ajatellut tämän sellaista olevan, päivät vain vierähtivät niin nopeasti, etten koneelle lainkaan ennättänyt). Pariisin reissu oli todella onnistunut, kotiuduin eilen illalla ja olen vieläkin ihan Pariisin lumoissa!;)

Reissulla olen illallistanut maailman vanhimmaksi kahvilaksi itseään mainostavassa ravintolassa ja muutenkin syönyt ihan hirveästi kaikkea hyvää. Paikallinen kollegani oli valinnut ravintolat työreissun ajalle, joten ne olivat elämyksiä kaikki. Quai Branly museo oli huippu ja opas sai museoihin nyreämminkin suhtautuvat temmattua mukaansa. Seinen risteily oli myöskin onnistunut, vaikka ruoka kuten odottaa saattoikin oli lähinnä keskinkertaista, mutta pienen laivan tunnelma oli ihana, maisemat kauniit, seura hyvää ja henkilökunta super ystävällistä.

Vahingossa eksyin myös Pariisin yöhön, paikallisen kollegani opastukella pienelle ja tunnelmalliselle jazz-klubille, jonne en olisi varmasti koskaan itse tietäni löytänyt. Pieni hämyisä kellaritila maan alla, erinomainen jazz-bändi ja ihmisiä, jotka sopivat kuvaan kuin nakutetut. Kokemus oli ikimuistoinen!

Poikaystävän saavuttua kiertelimme kaupunkia jalan, istuimme auringonlaskussa Sacré-Cœurin portailla, söimme yöllä panineja parvekkeella Pariisin kattojen yllä, nautimme tunnelmasta ja kauniista maisemista. Aika meni kuin siivillä, ja vaikka kyseessä olikin pääasiassa työmatka, olo on silti ihanan rentoutunut!

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.