LookFantasticin BareMinerals meikkipohjani saapui eilen postiin ja kipitin heti vauhdilla hakemaan paketin itselleni. Super nopea toimitus, olen tyytyväinen! Kaikkein parasta oli, että ennätin jo tänään kokeilla pohjaa, jotta huomisiin häihin ei tarvitse laittaa uutta tuotetta ihan ensimmäistä kertaa, mikä varmasti on aina riski.

Meikkipohja vaikutti varsin hyvältä näin ensi kokeilulta, ainakin se pysyi hyvin koko päivän ja sävykin tuntui oikealta, uskaltaudun siis rakentamaan juhlameikkini tämän pohjalta.
Tänään olen jo aloittanut valmisteluni huomisiin juhliin ihan vain omaksi ilokseni. Niin harvoin on mitään kunnon juhlia tiedossa, että on ihanaa käyttää tilaisuus hyväksi ja valmistautua oikein pitkän kaavan mukaan. Sääret ja kainalot on nyt vahattu, kädet kuoritut ja kynnet huollettu. Parhaillaan naamio hellii kasvoja ja kohta otan neulan käteen ja teen vielä pienet korjailut huomiseen asuun. Tosin, ei tässä mikään kiire ole, vihkiminen tapahtuu vasta iltapäivällä, mutta saanpahan nukkua pitkään.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.