Koska tämän päivän kiintiö koneella meni myytävien vaatteiden syöttämiseen Huuto.netiin, jaan enää pikaiseen kanssanne tämän päivän herkullisen aterian, joka kokkailtiin ja syötiin yhdessä poikaystävän kanssa pitkän reippaan lenkin jälkeen. Liekö sitten aktiivisen ulkoilun ”syytä”, että ruoka tuntui maistuvan poikkeuksellisen hyvältä.

Ruokana oli nuijittua possun ulkofilettä grillimausteilla ja maustevoilla höystettynä, ohessa kermaperunoita ja salaattia. Kermaperunoihin tuli juustoa, kermaa, suolaa ja pippuria – tunti uunissa ja voilá! Jälkiruokana oli vielä palmusunnuntain kunniaksi mitäs muutakaan kuin suklaamunia…;)
Tykkään muuten tosi paljon noista valmiista salaattisekoituksista (kuvassa, paprika lisätty itse), mitä myydään marketista riippuen pusseissa/rasioissa. Niistä saa näppärästi maukkaan salaatin kahdelle ilman, että tarvistee ostaa useaa salaattilaatua erikseen kotiin.

Viikonloppu on taas hurahtanut ohi käsittämättömällä vauhdilla, mutta onneksi edessä on vajaa työviikko ja neljän päivän pääsiäisloma. Meillä on lomaohjelma vielä täysin avoinna, mutta ehtiihän tässä vielä viikon aikana jotain kivaa kehitellä, ettei mene kotona nysväämiseksi koko loma.:)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.