Eilen oli tuli tosiaan toteutettua kunnon ostoskierros ja Kodin Terrassa kului tovi jos toinenkin ihmettelemässä valikoimaa. Päätarkoituksena oli ostaa maalit, jotta päästään maalaamaan asuntoa ensiviikonloppuna. Avaimet saan käteen jo ensi perjantaina – huisia!

Jo valitsemamme maalisävy vaihtui kuitenkin vielä ihan viime hetkellä, sillä aloin pelkäämään, että valitsemamme sävy olisi kuitenkin liian persikkainen suurena pintana, enkä loppujen lopuksi päässyt enää yli ajatuksesta ja yhdessä tuumin vaihdoimme hitusen vaaleampaan ja aavistuksen keltaisempaan (ei kuitenkaan keltainen – toivottavasti!) sävyyn.

Noh, ainahan voi maalata päälle, jos menee mönkään (tai ainakin tehdä yhden tehosteseinän tms. jos laiskottaa)!;) Pääasia, että saadaan asunnon vaaleanpunainen väritys piiloon ja katto puhtaan valkoiseksi. Ja tokihan se olisi hienoa, jos valittu väri olisi se nappivalinta! Onneksi tekstiileilläl ja valaistuksella saa ihmeitä aikaan!;)

Maaliostosten ohessa ennätin myös kipittää sukkahousuostoksille ja nyt on hetkeksi perusvalikoima paksuja sukkiksia täytetty.

1. Norlyn Kelly, väri mocha, 2. Norlyn Aloe Vera Opaque, väri musta, 3. Amar Tweed Style, väri storm grey, 4. Norlyn Sally, väri musta (sukkikset raidalliset), 5. Norlyn Sally, väri mocha (sukkikset raidalliset), 6. Icon, väri harmaa/punainen.

Koska viime talvelta ei ole säilynyt juuri yhtään sukkiksia käyttökelpoisena, päätin keskittyä monikäyttöisiin tummiin sävyihin. Olenkin sitten leikitellyt kuoseilla, eli mukana on pientä ruutua ja raitaa. Sitten myöhemmin täydennän valikoimaa myös värillisillä yksilöillä.

Bauhausissa poikkeamisen yhteydessä emme voineet vastustaa kiusausta poiketa myös Stockan outletista, josta olisin jälleen voinut kiikuttaa kassalle useamman vaatteen, mutta päädyin ”tyytymään” vain yhteen. Mukaan tattui Vero Modan trikoomekko hintaan 8,50€.

Ruokaostoksilla en voinut vastustaa syksyyn täydellisesti sopivaa luumunpunaista kynsilakkaa. Vaikka useimmiten en olekaan tummien kynsilakkojen ystävä, niin tämä sävy miellytti heti. Väri on tumma mutta lämmin, joten käyttöä tulee varmasti löytymään!

Mutta nyt pakkailu jatkuu!;) Ulkona on ihana ilma, joten olisi mukava päästä piipahtamaan myös ulkona, vaikkapa pienen kävelyretken merkeissä… Mukavaa sunnuntain jatkoa!:)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.