Kiitos saadun palautteen, blogini löytyy nyt taas myös Muotiblogi -listalta, joten sitä mieluiten käyttävät pääsevät nyt helposti käsiksi tuoreimpiin päivityksiini. Tähän väliin onkin hyvä muistutella myös kommentoinnista, eli kommenttia jättäessä esillä on monta kenttää, mutta yksikään niistä ei ole pakollinen. Toki soisin nimimerkin jättämistä, niin tiedän sitten keneltä kommentti on tullut. :) Jos sähköpostinsa jättää, niin sinne kilahtaa tieto kun olen vastannut kommenttiisi, mutta sekään ei luonnollisesti ole pakollinen kenttä.

Muuta muistettavaa vielä, nyt on viimeinen mahdollisuus käydä shoppailemassa Joliella alekoodin kera. Eli tänään ehtii vielä luonnonkosmettikkaostoksia tekemään! Koodihan oli ’secretwardrobe’ ja sillä saa -15% alennuksen koko Jolien valikoimasta.

Loppuun vielä asukuvaa parin viikon takaa. Nyt on täytynyt jo siirtyä paksumpiin sukkiksiin, mutta tuolloin pärjäsi vielä loppukesän imussa ohuilla sukkiksilla. Muistin kuvaa katsellessani, että taidan omistaa hameen kanssa liki samansävyiset sukkikset viime talvelta, täytyykin käydä kaivamassa ne jostain laatikoiden perukoilta pikimmiten käyttöön… :)

Hame: Topshop, Tukholma / Pusero: Vila / Kengät: La Redoute

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihana hame! :)

Vastaa

Kiitoksia :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.