Päivä pyörähti käyntiin kauniina ja kuulaana, mutta on päättymässä viimaan ja harmauteen. Olo on väsynyt, mutta täytyi tulla hehkuttamaan kuinka tavattoman innoissani olenkaan muutosta ja uudesta kodista. En sitten millään malttaisi odottaa!

Ehkäpä sen takia työviikko kuluu nopeasti? Tai asian laita taitaa olla oikeasti toisin päin, eli aika mataa kun on jotain todella odottaa!;) Ainakin sitä on huomattavasti iloisemmalla mielellä liikkeellä, eikä raskas työviikkokaan tunnu loppujen lopuksi lainkaan vaikealta vaikka se ei ole vielä edes saavuttanut taitepistettään. Luvassa on siis vielä pari eilisen kaltaisia 14 tuntista päivää.

Perjantaina kiidän suoraan lentokentältä noutamaan avaimia ja pistän heti töpinäksi maalaus ja muuttovalmistelujen kanssa. Tulossa siis paljon muuttofiilistelyä ja sisustusjuttuja.:) Lupasin myös tuolla jossain kommenttiboksin uumenissa ottaa asunnosta ennen ja jälkeen kuvia (esim. maalauksen yhteydessä), jotta hahmottaa paremmin muutosta. Mielessä on myös pari tuunausideaa kalusteille, mutta niistä myöhemmin lisää jos/kun päädyn pistämään ne toteutukseen.:)


Kuvissa lauantain asu. Päälle päätyi yksi suosikkini välikausitakeista eli (teko)nahkatakkini Budapestistä, joka tuntuu sopivan niin moneen asuun!:)

Takki: Fishbone/Budapestistä
Huivi: Barcelonasta
Tunika: Vila/2nd hand
Hame: Stradivarius/Barcelonasta
Sukkahousut: muistaakseni Lindexistä..
Kengät: H&M
Aurinkolasit: Oasis
Laukku: Global

Mutta tässä kaikki tällä erää, mukavaa päivän jatkoa!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.