Uusi kaulakoru pääsi käyttöön heti perjantaina, ensin se oli osa työasua, mutta sujahtaessani iltamekkoon unohtui kaulakoru päälle ja huomasin sen sattumalta sopivan loistavasti myös suunniteltuun iltalookin. Ei siis muuta kuin korun nosto ylemmäs nauhaa kiristämäällä ja liikkeelle!  Kuva koko mekosta toivottavasti pikaiseen, jahka saan loput kuvat muistikortilta purettua. Antoisaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Oi, oletpa säihkyvä!

Vastaa

Hih, kiitos – paljon paljetteja ja koristetimantteja, niin johan saadaan aikaan säihkyvä ilta-/pikkujoululook. ;)

Vastaa

No wau, olet niin upea! Sopii kyllä kuin nakutettu tuo koru mekkoon. Ihanaa sunnuntaita sulle!

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! Tuo koru sopi kyllä värimaailmaltaan ja tyyliltään erinomaisesti mekkoon, olematta kuitenkaan liikaa. :) Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa myös sinulle!

Vastaa

Upea koru ja kiva tyyli!

Vastaa

Kiitoksia :)

Vastaa

Ihana mekko ja koru! sopii sinulle todella hyvin.

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle :)

Vastaa

Ompa kaunis koru!
Ite en ole aikasemmin ollut näiden korujen suurikaan ystävä, mutta nyt lähiaikoina olen lämmennyt pikkuhiljaa. Jos joku kiva yksilö tulisi vastaan voisin jopa harkita ostamista. :) Tällaiset on kivoja mitkä ei ole liian blingbling.

Vastaa

Kiitoksia! :) Itsekin etsin oikeaa todella pitkään! Kaupat olivat pulloollaan vastaavia massiivisempia kaulakoruja, mutta silti mikään ei sykähdyttänyt tarpeeksi ollakseen kassalle viemisen arvoinen, mutta ilmeisesti hyvää kannattaa odottaa, tähän nimittäin olen enemmän kuin tyytyväinen :)

Vastaa

Todella kaunis koru, ihan kuin kantajansakin!

Vastaa

Ihana, kaunis kiitos :)

Vastaa

Häikäisevän upea tuo mekko :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.