Alennusmyynnit eivät tarkoittaneet minulle pelkästään vaatekauppoihin suuntaamista, vaan hyödynsin aleaikaa myös kodin hankintojen tekemisessä. Suuntasin siis Eurokankaaseen ja Stockmannin kangasosastoille löytöjä tekemään. Olohuoneesta on ainoana enää uupunut tekstiilit, joten se mielessä tein löytöjä.

Verhot sain ommelluksi tänä viikonloppuna ja seuraavaksi käyn sisustustyynyjen kimppuun. Ostoksilta löytyikin tukku olohuoneen värimaailmaan sopivia kankaita, eli mustaa – kiiltävää ja mattaa, koristeellista ja yksinkertaista.

Itse asiassa olohuoneen tekstiilit eivät tule olemaan kokonaan mustat, vaikka kuvista sen johtopäätöksen voisikin tehdä. Tekstiilien päävärinä on valkoinen (sitä vain ei tarvinnut ostaa) ja sitä tehostaa kuvan mustat kankaat (ihan kaikki ei mene tyynyihin). Olohuoneen värimaailma pyöriikin mustan, valkoisen ja tummanruskean ympärillä – siinäpä se melkein kaikessa yksinkertaisuudessaan onkin.
Värimaailmaan ja tyyliin sopivat klassiset ja jämäkät kynttilänjalat (Habitat) löysin niin ikään Stockan alesta (hinta 21e/kpl -40%).
Tupareihin on kuukausi, joten asunnon viimeistely on parhaillaan käynnissä. Luonnollisesti asunnon esittelykierros jatkuu täällä pikimmiten!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.