Neulemekot kuuluvat oleellisena osana kylmän vuodenajan karderobiini. Nyt niitä löytyy kaapistani lähinnä mustana, luonnonvalkoisena ja siltä väliltä, mutta haaveilen erityisesti kauniista viininpunaisesta ja konjakinsävyisestä mekosta. Miksei monivärinenkin kävisi, mutta sellaiset eivät ole yhtä helposti muunneltavissa kuin yksiväriset.

Oleellista neulemekoissani onkin yhdisteltävyys, tämäkin musta on palvellut uuden vuoden juhlissa siinä missä töissä, tai lämmittänyt talvisina vapaapäivinä. Avainasemassa ovat asusteet, niitä vaihtamalla mekko taipuu moneen. Vyö tuo esiin vyötärön, korut tuovat juhlan tuntua, paksut värilliset sukkikset arkistavat asua, puhumattakaan huivien tuomista mahdollisuuksista. Töihin mekko kelpaa rennosti ihan vain vaikka mustien paksujen sukkisten parina.

Neulemekko: Creme / Sukkikset: H&M / Kaulakoru: BijouBrigitte (muistaakseni) / Rannekoru: Guess / Kello: JustCavalli

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Kaunis asu :) Ja hienot sukkikset. Tarvis itsekin alkaa panostaa enemmän sukkahousuihin, kun liian usein tulee vedettyä ne tylsät mustat tai ihonväriset vaan jalkaan. Vähän erikoisemmat sukkahousut vois tuoda vähän jotain uutta moneenkin asuun.

Vastaa

Kiitoksia! :) Sukkikset tuovat kyllä älyttömästi lisää asuun kuin asuun! Itse olen tämän syksyn kulkenut liki vain mustissa ja hinvärisissä sukkiksissa, kun yleensä syksyisin kaivan ensimmäisenä eriväriset sukkikset esille. Eilen viimein käänsinkin ympäri suljettuna olleen paksumpien sukksisten laatikkoni ja poimin muutamat tyystin unohtuneet sivuun otettavaksi käyttöön pikimmiten piristämään asuja. Kuviollisilla/värillisillä sukkiksilla saa kyllä paljon aikaan, erityisesti silloin kun asu on muuten simppeli tai melkeinpä jopa tylsä :)

Vastaa

Kaunis mekko ja kivat napit hihansuissa. Oma lempparini on Tigerin raitainen, joka päällä kyllä saa olla spanxit alla…;) Mukavin on Cosin musta merinomekko. Kyllä neulemekko on vaan niin helppo vaate! :)

Vastaa

Kiitoksia! :) Niinpä, neulemekko on mukava ja lämmin, parhaimmillaan siinä on ihanan helppo olla eikä se useimmiten ole yhtä armoton kuin vaikkapa trikoomekko. Merinovillainen mekko kuulostaa kyllä ihanalta, juuri täydelliseltä kirpeisiin syyspäiviin!

Vastaa

Upea kokonaisuus, näyttää todella tyylikkäältä! Tuo kaulakoru on kyllä magee :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! :) Koruilla saa paljon aikaan, mutta tuo kaulakoru on jostain syystä jäänyt iäisyydeksi laatikkoon lojumaan – nyt kun muistin sen olemassaolon, niin täytyykin sovittaa se entistä huomattavasti useampaan asuun :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.