Tämän talven luottotuotteitani on ollut Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream, jota on myynnissä ihan perinteisessä tuubissa sekä kausittain vaihtuvissa lasipurkeissa (tällä hetkellä myynnissä Limited Anniversary Edition). Tuubi on toki hygieenisempi vaihtoehto, mutta söpö purkki on ilo silmälle!

Eight Hour Cream on jo varsinainen klassikko 80 vuoden iällään. Voiteen kerrotaan pohjautuvan kilpahevosten kuiviin jalkoihin käytettyyn voiteeseen, jonka Arden on päivittänyt kosmetiikkahyllyille sopivaksi tuotteeksi. Lukuisat käyttäjät vuosikymmenien varrella tuskin voivat olla täysin väärässä tuotteen toimivuudesta, itse ainakin olen tykästynyt tähän varsinaiseen monitoimivoiteeseen.

Voidepurkkini on seilannut koko talven kodin ja työpaikan väliä. Useimmiten se löytyy laukusta, mutta unohtuu välillä niin työpöydälle kuin yöpöydällekin. Voide sopii käytettäväksi esimerkiksi erittäin kuiville käsille, jaloille ja huulille (toimii muuten tosi kivasti huulikiiltona), auringon polttamalle iholle ja pienille palohaavoille, sekä paikallisesti kuiviin kohtiin kasvoilla ja vartalolla.

Itse käytän voidetta pääasiassa talven kuivattamille käsille, kynsinauhoille sekä huulille. Voide on öljyistä ja on kuin unelma kuivankarhealle iholle. Se hoitaa eikä vain lievitä kuivuuden tunnetta hetkellisesti, kuten moni perinteinen käsivoide tuntuu tekevän. Öljyisyyden huonopuoli toki on, ettei voide imeydy kovin nopeasti, mutta kuiva iho kiittää.

Erityisen hyvin se tuntuu sopivan käytettäväksi yötä vasten käsissä ja jaloissa, jolloin öljyisyys ei haittaa työntekoa tai arkiaskareita ja voide pääsee rauhassa hoitamaan kuivaa ihoa. Voide on riittoisaa ja hyvin pieni määrä riittää paikalliseen käyttöön, sitä voi myös sekoittaa vaikkapa tavallisen käsivoiteen joukkoon. Tuoksu ei ole kummoinen ja jakanee mielipiteitä laidasta laitaan.:)

Hinta n.21,5€/30ml

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.