Lauantai-iltana kokeilin jotain minulle epätyypillistä, nimittäin pitkää hametta. Yleensä en siis ole sinut nilkkapituisten hameiden kanssa. Kyse tosin saattaa olla myös siitä, etten vain ole tavannut niitä oikeita yksilöitä, sillä alla näkyvä mustavalkoinen nilkkapituinen hame miellyttää minua pitkäksi hameeksi poikkeuksellisen paljon.


Body: GT
Huvi: Venetsiasta
Neuletakki: Zara
Hame: Belma/Kuala Lumpurista
Kengät: Logo69
Laukku: Seppälä
Kultainen rannerengas: Global
Muut rannerenkaat: Promod/Trieste
Vyö: Äidin vanha

Ostin hameen aikoinaan Malesiassa, jossa se tuntui varsin miellyttävältä käyttää: kevyt puuvillahame, joka suojasi hyvin auringolta. Jostain syystä en vain ole saanut sitä istumaan asuuni Suomessa, vaikka useita kertoja olenkin hametta kotona hypistellyt. Hameen kuosi ja kaunis laskeutuvuus miellyttävät, mutta se on tuntunut käsittämättömän vaikealta yhdistää muihin vaatteisiini.Haaste numero yksi oli tarpeeksi siron yläosan löytäminen. Musta toppihan olisi helppo valinta, mutta se olisi kuitenkin mielestäni vähän liian tylsä – ainakin sellaisenaan. Heti seuraavana haasteena oli sopivien kenkien löytäminen. Tälläinen pitkä ja raskaskin hame vaatii mielestäni super sirot ja korkeakorkoiset kengät. Valitettavasti juuri niitä täydellisiä kenkiä en sattunut omistamaan, joten päädyin parhaaseen vaihtoehtoon, joka kotoa sattui löytymään.:)


Murretun keltainen huivi on pakollinen piriste asuun. Hameessa on paljetteja, mutta sopivan hillitysti, jotta se näyttää tyylikkäältä. Koska asu henkii minun silmiini mustalaistyyliä, lisäsin tunnetta vahvistamaan vielä nipun rannerenkaita, jotka myös sopivat hameen paljettien kanssa yhteen. Pitkä hame tuntui yllättävän naiselliselta päällä ja viihdyin odottamattoman hyvin asussa. Ehkäpä en enää seisota hametta kaapissa, vaan päästän sen ulkoilemaan toistekin.:)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.