Matkasin eilen miehen imussa Groom Rock -parturin järjestämään Pitstop -iltaan, jossa luvalla oli miehille, tietenkin,  ihonhoitovinkkejä, ihoanalyysia, amerikkalaista parranajoa ja hiustenleikkuuta. Tarkoitus oli vain poiketa ennen illalliselle suuntaamista, mutta vajaa pari tuntia kuluikin hetkessä miehen kiertäessä eri pisteitä pienissä ryhmissä, ja aika kului huomaamatta jopa minulla, vaikka olinkin vain sivustaseuraajana (mutta tietenkin herkullisen tarjoilupöydän viereen asemoituneena).

IMG_7386IMG_7369groom

Erityisen hyvä oli piste, jossa oli mahdollisuus ammattilaisen opastamana huoltaa oma iho pidemmän kaavan mukaan Dermalogican tuotteilla. Myöhemmin illallisen äärellä mietimme, miksi edelleen on niin kovin vähän vastaavia hyvinvointitapahtumia tai ihonhoitovinkkitilaisuuksia miehille tarjolla. Ainakin minulle tuntuu tipahtavan säännöllisesti sähköpostiin vinkkejä naisille suunnatuista teematilaisuuksista ja kaiken maailman tyttöjen illoista, mutta ainakaan korviimme ei liikaa ole kantautunut miesten vastaavia. Poikaystävä totesikin, että maksaisi mielellään vaikkapa pääsymaksun tilaisuudesta, jossa tarjolla olisi opastusta ja esittelyä ihonhoitoon, hyvinvointiin ja pukeutumiseen liittyvistä jutuista. Niin, ja se kaikki ilman turhaa äijäilyä ja sukupuolikliseiden korostamista, täällä kun ainakaan ei kannustimena toimi bissetarjoilu, vaan ihan oikeasti pätevä informativinen sisältö, ja olen varma, että samoin ajattelevia on monia muitakin.

IMG_7371IMG_7378cccIMG_7398IMG_7420

Parin tunnin aikana ehdin tarkkailla tapahtumaa karkkikippoa tyhjentäessäni, ja täytyy sanoa, että kokonaisuus oli parempi mitä odotin. Tykkään teemoista, joten Groomin mietittyä teemasisustusta ja sen yksityiskohtia oli hauska ajan kuluksi katsella. Harmi oli, että suurin osa osallistujista ei päässyt kaikkea kutsussa mainittua kokeilemaan, mikä toisaalta on ymmärrettävää kun osallistujia on paljon ja tietyt palaset vain aikaavievempiä kuin toiset. Poikaystävä mainitsi, että kiva lisä olisi ollut vaikkapa parranajo tai hiusten leikkuu tapahtuman yhteydessä hieman alennettuun hintaan halukkaille.

Pidin paljon miehen illan asusta, mutta asukuviin en vieläkään ole saanut lupaa, joten kuvitelkaa kokonaisuus näistä palasista, joiden julkaisuun sain hetken pohdinnan jälkeen varovaisen nyökkäyksen. :)

IMG_7395IMG_7422IMG_7366

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Hauska (ja harvinainen) tapahtuma & idea! Mielenkiintoista!

Vastaa

Niinpä! Tykkäsin ideasta tosi paljon, ja niin piti mieskin, mikä tietenkin tärkeämpää kun kerta kohderyhmään kuuluu :)

Vastaa

Kiitos Groom partureille ja Ihonhoidon ammattilaisille mukavasta ja freshistä illasta!! Stadin ainoa ja oikea miesten parturi!

:)

Vastaa

Kiitos kommentistasi ja aurinkoista viikkoa lumisen masieman keskelle :)

Vastaa

Hei!

Luin postauksesi ehkäisystä. Itsekkin olen etsinyt sitä oikeaa tapaa ja lopulta päädyin kuparikierukkaan. Minulla oli ennen kierukan laittoa suht runsaat ja kivuliaat kuukautiset. Silti päätin kokeilla kuparikierukkaa. Lääkäri varoitteli pahentuvista kuukautisista, mutta halusin hormonittoman ehkäisyn, joten pidin pääni. Kierukan asennus ei sattunut juuri ollenkaan ja mitään kipuja ei tuntunut jälkikäteen. Ensimmäiset kuukautiset olivat runsaammat ja kivuliaammat. Sitten aloin etsimään luontaistuotteista apua. Löysin macan. Nyt puolen vuoden käytön jälkeen voin suositella! Ensimmäisenä päivänä on vähän kipua, mutta ei todellakaan sellaista, että tekisi mieli ottaa kipulääkettä. Kuukautiset ovat normalisoituneet. Kokeile macaa ja katso toimiiko sinulla! Suosittelen esim puhdistamon macaa, koska laaduissa on selvästi eroja. Syön kolme viikkoa putkeen ja kuukautistin aikana pidän taukoa. Kaikki hormonitasapainoa tukevat tuotteet ovat todella hyviä! Tutustu Kaisa Jaakkolan kirjoihin, sieltäkin olen löytänyt hyviä vinkkejä. Kaikki eivät toimi kaikilla, joten pitää olla kärsivällinen, että löytää ne omat jutut :)

Vastaa

Heippa L, ja iso kiitos kommentistasi sekä vinkistä – tähän täytyykin tutustua! :)

Mahtava kuulla, että olet ollut kuparikierukkaan tyytyväinen. Vähän harmittaa, etten itse sitä ottanut, vaikka alun perin se olikin vahvasti ajatuksenani. Olisi ollut hormoniton, ja sittenpähän olisi nähnyt miten noiden vuotojen ja kipujen kanssa käy. Noh, eihän vielä liian myöhäistä ole :)

Vastaa

Mulla kuparikierukan laitto sattui niin mielettömästi että meinasi taju lähteä, ja se laitettiin useamman kerran kun aina valui pois paikoiltaan eli tuskin oli sattumaa. Yksilöllistä kylläkin.

Vastaa

Samoin sattui mulla kierukan asennus paljon (asennustapahan käsittääkseni on sama molemmilla kierukkatyypeillä, joten sillä tuskin on kipuun vaikutusta, vaan juuri kuten sanoit, yksilöllä). En yleensä ole hirveän kipuherkkä, mutta tuo oli kyllä todella inha tunne. Sanoinkin jälkikäteen, että tavallaan oli todella hyvä, etten tiennyt mitä odottaa, muuten en olisi astellut paikalle yhtään niin rentona :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.