Syksyn lempiväristäni viininpunaisesta inspiroituneena päätin maalata myös huuleni tavallista tummemmiksi. Aiheuttaen tosin tutuille muutamat melkein kahvit rinnuksille tilanteen ”shokkivärin” myötä, minua ei taida turhan usein nähdä muuta kuin haaleissa ja vaaleissa huulipunasävyissä.

Huuliin päätyi keväällä hankkimaani Make up Storen -huulipunaa sävyä Violet, joka taipuu moneen. Uskoisitko sitä samaksi huulipunaksi kuin näissä liilaan taittuvissa huulissa? Eron tekee Veronasta ostamani Kikon vahva viininpunainen huultenrajauskynä. Käytin huultenrajauskynää rajaamisen lisäksi värittämään kevyesti huulten pohjaa, jolloin violetti huulipuna sekoittui luumunpunaiseksi. Keväisessä kuvassa huulet on rajattu vaalealla kynällä, sävyllä hyvin liki itse huulipunaa.

Sattumalta juuri ennen huultenrajauskynän ostoa tulin ostaneeksi samanvärisen Viva la Divan kynsilakan (sävy 034) ja syksyinen viininpunainen toistui kivasti myös kyseisen päivän asuun kuuluneessa huivissa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Upean värinen puna, ja miten kauniit huulet sulla on! :) Käy sulle tosi hyvin! xx J

Vastaa

Voih, jostain syystä kommenttisi oli mennyt suoraan roskapostikansioon ja nyt vasta huomasin sen ja noukin talteen :( Kaunis kiitos kommentistasi ja tosi mukava kuulla, että sävy sopii! Tse kun en ole niin sinut yhtään näkyvämpien värien kanssa, niin on erityisen mukava kuulla että toimii :)

Vastaa

Mitkä huulet! Todella kaunis väri ja sopii sulle hyvin. :) Kumpa itsekin osaisin normaalissa arjessa laittaa huuleni, tai edes juhliin olisi kiva panostaa hyvin tehdyllä huulimeikillä. En ole kovin suuri meikkien kuluttaja ja saankin kuulla siitä vähän väliä. :) En vain tiedä mikä väri olisi minulle hyvä jne. :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! Sama juttu, itse kyllä käytän meikkiä, mutta meikkaaminen ei ole vahvuuteni, joten siksi yleensä suosin luonnollisia sävyjä ja pitäydyn helposti tutussa ja turvallisessa.

Uusia huulipunasävyjä olen ihan tietoisesti opetellut käyttämään, ja se kaan on mahtunut monta hutiakin, mutta toisaalta, onpa muutama sellainenkin sävy, joita vielä muutama vuosi sitten en olisi tullut ajatlleeksikaan käyttää, jäänyt ihan arkikäyttöönkin! Sama juttu siis minullakin ollut, vaikka tiedänkin vaatteissa hyvin, mikä minulle sopii, niin meikissä olenkin ihan sormi suussa. Ei oikein auta muu kuin uskaltaa kokeilla, vaikken olekaan tässä itse ehkä mallippilas turvautuessani niin usein vanhaan ja hyväksihavaittuun ;) Toisaalta taas haluaisin ihan älyttömäst osata leikkiä meikeillä ja vaihdella niissäkin lookia siinä missä vaatteissakin, mutta toistaiseksi en ole vielä nähnyt itsessäni kummoisia lahjoja sillä saralla. :)

Vastaa

Vautsi mikä sävy! Ostin juuri eilen alennuksesta, olisko ollut Lumenen huulipuna jonka luulin olevan aika samaa sävyä kuin tuo sun huulipuna. Sävy oli enemmän inan lilahtava ruskea.. Yök:D

Vastaa

Jostain syystä kommenttisi oli suoraan kadonnut roskapostikansioon ja nyt vasta sen bongasin sieltä, mitä lie häikkää ollut wordpressissä :(

No höh, ruskeaan taittuvat sävyt eivät kyllä ole ihan ensisijaisia huuipunasävyjä ;) Kiitoksia, tämä oli kyllä hauska kokeilu, ekä tämän rohkaisemana uskaltaudun kokeilemaan jotain muutakin uutta. Poikaystävä jo vihjaili, että vieläkin tummempi sävy voisi sopia. Katsotaan löytyisikö sellainen jostain edullisella, paljoa kun ei viitsi maksaa sävystä, josta ei yhtään tiedä sopiiko vai ei :)

Vastaa

Tästähän saa todellisen syysinspiraation! Todella kaunis sävy! Miten meikkaat silmäsi silloin kun käytät tummaa huulipunaa?

Vastaa

Kiitoksia :) Ei näin tummaa sävyä tosiaan tulisi mieleenkään kesällä huuliin pistää, mutta syksyyn tämä sopii kuin nakutettu! Pelkään ylimeikattua fiilistä ja koska en ole kovin lahjakas meikkaaja, pelaan mieluummin varman päälle (miksi yleensä niihin luonnollisiin huulipunasävyihinkin päädyn) ja tummaa huulipunaa käyttäessäni en juuri laita väriä silmiin, tässäkin tapauksessa luomissa oli aavistuksen helmiästä vaaleaa, hyvin ihon väriä liki olevaa sävyä ja ripsaria. Näin huomio pysyi mukavasti huulissa, mutta silti kokonaisilme tuntui raikkaalta :)

Vastaa

Tosi kaunis väri ja sopii hyvin sun ihon väriin! :)

Vastaa

Kaunis kiitos, mukava kuulla että sopii! Itse kun niin harvoin vastaavia vahvoja värejä meikissä käyttää, niin niinä kertoina kun uskaltautuu ulos jossain omalla mittapuulla räväkässä, olo on herkästi hivenen epävarma tai muuten huomiotaherättävän tuntuinen, siksi onkin erittäin mukava kuulla että sopii :)

Vastaa

Väri tosiaan sopii sulle todella hyvin, omasta mielestäni paremmin kuin kovin vaaleat sävyt. :) Sulla on kauniin malliset huulet ja hampaatkin näyttävät ihan supervalkoisilta. Vau!

Vastaa

Kaunis kiitos, tosi kiva kuulla, että sopii! Sitä niin helposti itse jumittuu johonkin, ja sitten tyystin toisenlainen tuntuu vieraalta ja oudolta, vaikka oikeasti saattaisikin toimia oikein hyvin. Kovasti yritän opetella laajentamaan huulipunskaalaani, joten ehkä joku päivä on ihan yhtä sinut tummien sävyjen kanssa siinä missä vaaleidenkin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.