Vaikka matkalla mukavuus ja helppous ovat tärkeintä, myönnän, että turhamaisiakin juttuja tulee mietittyä, kuten vaikkapa kynsiä. Täydellinen lomalakkaushan olisi ollut Shellac –kestolakkaus, jolla kynnet näyttävät koko parin kolmen viikon reissun upeilta, eikä kynsille tarvitse uhrata ajatustakaan matkalla. Itse olen kuitenkin matkalla neljä viikkoa, joten päädyin siihen, että pakkaan mukaan pari kesäistä minilakkaa, kuten vaikkapa Mavalaa, joka on kooltaan tarkoitukseen juuri täydellinen.

Lakkoja enemmän kuitenkin pohditutti kynsilakanpoistoaineen mukana kuljettaminen, yritän välttää turhien nesteiden mukana kantamista ja etenkin tarpeettoman suuria pakkauskokoja. Kävinkin kurkkimassa Kicksissä josko olisin löytänyt minikokoisen kynsilakanpoistoaineen matkalle mukaan, mutta löysinkin jotain parempaa, yksittäispakattuja kynsilakanpoistoaineliinoja. Ne eivät paina nimeksikään ja kun mukaan pakkaa niitä juuri oletetun tarpeen mukaan, ei minipakkauksia tarvitse enää takaisin kotiin kantaa. Täydellistä!

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Kiitos vinkistä! Tuollaisista liinoista en ollut kuullutkaan aiemmin. Todella käteviä! :) Mukavaa lomaa sinulle!

Vastaa

Kiitoksia! Sama juttu, en minäkään ole aiemmin törmännyt, mutta ihan loistava idea kyllä, helpottaa kummasti pakkausta ja muutenkin matkalla oloa. Vastaat yksittäispakatut liinat kun kulkevat tarvittaessa myös käsimatkatavaroissakin. Eikä ollut hinnalla pilattu, koko pakkaus maksoi muistaakseni reilut pari euroa :)

Vastaa

Kerrotko sitten kun olet kokeillut etta toimiiko ne liinat.
Itse ostin kerran matkalle (eri merkkia) ja niilla sai kylla hinkuttaa aika huolella ennenkuin lakka poistui…

Vastaa

Itseasiassa ehdin jo testata, ja toimii oikein hyvin! Liinat ovat pehmeitä ja kestäviä, ja riittävän kosteita, jotta lakka lähtee helposti ja nopeasti. Syvänpunainen lakka katosi kynsistä siis hetkessä :)

Vastaa

Ahaa, no pitaakin etsiskella kaupasta tuota samaa, mika merkki se lieneekaan. Ne on matkalla tosi katevia.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.