Ilmeisesti tänä vuonna olen ollut erityisen kiltti, sillä joulupukki muisti minua erityisen mieleisillä ja merkittävillä lahjoilla. Eihän sitä nykyään enää kovin paljon lahjoja saa, eikä niitä pahemmin odotakaan saavansa. Luonnollisesti ainoat lahjan antajat ovat äiti, isä ja poikaystävä.

Äidiltäni sain luonnonkosmetiikkaa, joka tulee tuonnempana testauksen yhteydessä esittelyyn, sekä muutamia pieniä yllätyslahjoja. Päälshjs oli lahjakortti kirkasvalolamppuun. Eli vielä saanut odottamaani kirkasvalolamppua, sillä hän ei tiennyt millaisen ostaisi, joten käymme nyt lomanaikana sitten yhdessä ostamassa minulle lampun. Se tuleekin tarpeeseen; toivottavasti se toimii!:)

Rakkaaltani sain kirjan sekä hiusten suoristusraudan, jotka myöskin esittelen myöhemmin. Nyt siis pääsen testailemaan toisen merkkistä hiustensuoristajaa, ja voin vertailla kokemuksiani ghd-rautaan!

”Suurin” lahja oli haaveilemani parempi kamera, jollaisen samanlaisen sai myös veljeni. Isälläni ei koskaan ole ollut tapana toimia isänä, ja jonkinmoista huonoa omaatuntoaan hän ilmeisesti yrittää lievennellä kalliilla joululahjoilla. Sinällään surullisen koomista, kun kaikkein paras lahja mitä häneltä voisin saada olisi ilmainen; yksi hyvä yhteinen muisto ja hetki isän kanssa. Noh, sen saamisesta olen jo luopunut toivosta, joten arvostan kyllä näitä kerran vuodessa muistamisia. Sinällään ironista laittaa paljon rahaa yhteen lahjaan ja viettää sitten hiljaiseloa koko muu vuosi, aivan kuin sillä saisi ostettua isä-tytär -suhteen tulevaksikin vuodeksi, niin ei tarvitse sitten muuta vaivaa nähdä.

Noh, lahja joka tapauksessa onkin huippu, vaikka siinä onkin pieni kitkerä maku. Varmaa silti on, että se todella on toivottu, ja tulee olemaan kovassa käytössä (kunhan sitä opin käyttämään). Tässä ihana uusi Canonin järkkäri EOS 1000:

Ja tässä kamera, johon olen tähän asti blogikuvani ottanut (huom, katsokaa miten erilainen kuvanlaatu samoissa olosuhteissa, ja tämä jälkimmäinen on otettu vielä ”huonoimmilla” säädöillä):Erittäin hauska sattuma oli, että kaivaessani uuden kamerani lahjakääreistä, muisti äitini yllättäen, että hänkin on aikoinaan harrastellut kuvausta ja hänellähän sattuu olemaan vanha kamera kaapissa. Vaikka äitini kanssa olemmekin läheisiä, silti aina silloin tällöin pompahtaa yllättäen asioita ilmaan, joita en todellakaan tiennyt! Noh, kuinka ollakaan, kamera sattui olemaan Canonin samanmallinen kamera, mutta filmikamera, yli parin kymmenen vuoden takaa. Tähän kameraan oli hankittu ylimääräinen objektiivi sekä lisäsalama, jotka sopivat täydellisesti yhteen uuden kamerani kanssa! Hauska ja hyödyllinen yhteensattuma!:)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.