En ole mainittava kiiltosuihkeiden ystävä, johtuen muutamista huonoista kokemuksistani, joissa hento suihkaus kiiltoa on saanut puhtaatkin hiukset näytämään tai tuntumaan lähinnä pesua kaipaavilta (vaikkakin myös kiiltäviltä). Onneksi valinnanvaraa löytyy ja yleensä se itselle sopivin tuote löytyy vain kokeilemalla. Huonojen kokemusten jälkeen olikin ihana törmätä Tigin S-Factor -sarjan Shiny Happy People -suihkeeseen, johon olen muista kokeiluistani poiketen varsin tykästynyt!

Suihke on mielestäni sopivan mieto, se tuo kevyesti ja luonnollisesti kiiltoa hiuksiin ilman, että latistaisi kampausta saati että lopputulos näyttäisi epäluonnollisen kiiltävältä. Suihkeen on mainittu sopivan hyvin karheille ja keskikarheille hiuksille (toisin sanoen minulle) ja sen pitäisikin kiillon lisäksi myös hoitaa ja siloittaa hiuksia. Hoitavuudesta en tiedä, mutta miellyttävää pehmeyttä suihke ehdottomasti hiuksiin tuo.

Varovainen suihkaus ilmaan pään yläpuolella viimeistelee kampauksen kauniisti ja luonnollisesti. Silti en kiiltosuihketta juurikaan osaa arkisin käyttää, se on lähinnä juhlavampia tilanteita varten ja parhaimmillaan mielestäni kampauksien viimeistelyssä. Suihkeen tuoksu on haistajasta riippuen herkullinen tai imelä, muttei ainakaan huomaamaton!:)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.