Koko viikonloppu on suhattu edestakaisin jouluvalmisteluja tehden viimaista tuulta ja tuiskua uhmaten. Lauantaina kiirehdittiin ostoksilla hankkimassa kaikkea tarpeellista ja vähemmän tarpeellista joulua varten ja aloitettiin massiivinen siivousurakka. Eilen ennätettiin kuitenkin hetkeksi irrottautua jouluvalmisteluissa ja poikettiin kaveriporukan kanssa rauhalliselle aamiaiselle täpötäyteen Dylaniin. Viikonloppuna onkin tullut tehtyä vaikka mitä; maalattu, ommeltu verhoja, hankittu ja koristeltu kuusi, siivottu, piipahdettu hellimässä pientä sairasta perheen silmäterää (koiraa siis), tehty listoja, koottu kalusteita jne. jne. Toivotan joululoman siis erittäin tervetulleeksi!:)

Viikonloppuna rikoin myös omia rajoja, tai ehkä ennemmin tottumuksia, pukeutumisessa. Oli sopiva hetki kokeilla jotain tavallisuudesta poikkeavaa kun mitään ihmeellistä ohjelmaa ei ollut. Päälle eksyi 80-luvusta minua muistuttava (mikä yleensä on tosi huono juttu) villapaita ja LEGGINSIT! Olenhan minä toki legginsejä aiemminkin käyttänyt, mutta ainoastaan kotona neljän seinän sisällä. Katsotaan onko Pandoran lipas nyt auennut…;)

Yhdistin legginseihin Biancon mattamustat kireävartiset saappaat, jolloin näyttää hauskasti hieman siltä, kuin legginsit ja saappaat olisivat yhtä. Mutta tällaistä tällä kertaa, tänään taas takaisin toimistoarkeen…hetkeksi.

Villapaita: Zara
Body: Leg Avenue
Legginsit: Joelle
Saappaat: Bianco
Takki: H&M
Laukku: Stockalta
Huivi: Global
Rannekoru: Promod/Trieste

Pahoittelut valitettavan huonolaatuisista kuvista…

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.