Viikonloput ovat parhaimmillaan kiireettöminä. On toki mukavaa kun on ohjelmaakin, mutta etenkin sunnuntait on kiva pyhittää vain päämäärättömälle oleilulle. Tämän päivän suuri missio on saada bookattua New Yorkin reissu, joka toivottavasti saadaan ajoitettua huhtikuun alkupuoliskolle (en malta odottaa!), mutta muuten luvassa on vain rauhallista vapaapäivän viettoa – tai no, pyykkiä pitäisi pestä ja sen sellaista, mutta muuten.

Aamupäivällä käytiin pikkaiseen keskustassa pöyrähtämässä ja myöhemmin tänään toivottavasti jaksetaan lähteä vielä lenkille, mutta se saa rittää päivän ulkoiluksi. Päivän asu päätyi päälle hätäiseen, mutta osoittautui yllävän kivaksi. Erityisesti vasta paketista kaivetut ruutusukkikset ovat mieleen. Luonnonvalkoinen neulemekko on hitusen liian lyhyt makuuni, mutta toimii tämän kaltaisena vapaapäivänä ihan riittävän hyvin.:)

Neulemekko: H&M

Sukkahousut: KappAhl
Kengät: H&M
Huivi: 2nd hand
Kuten huomaatte, vaihdoin banneria – kyllästyin edelliseen, mutten ole tyytyväinen tähänkään. Haluaisin jotain raikasta (aluillaan olevan kevään vaikutukset alkanevat näkyä;)), mutten ole kovin lahjakas bannerien teossa, mutta senkin uhalla yritän tässä joku ilta väsätä jonkun paremman vaihtoehdon.:)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.