Minulta toivottiin jo aikaa sitten postausta siitä, millaisia laukkuja valitsisin jos budjettia ei olisi rajattu. Vastausta ei kauaa tarvinnut miettiä, ja viime yönä kun uni ei tullut silmään googletin laukkukuvat ja kokosin niistä kollaasin. Moni laukku kelpaisi minulle paremmin kuin hyvin, mutta lähes kaikki kollaasiin valitsemistani ovat nimenomaan sellaisia, joita olen ihan vakavasti harkinnut ja haaveillut kaappiini.

Chanelin Classic Flap bag on kaunis ja tyylikäs klassikkolaukku, jonka näkisin sopivan niin moneen tilanteeseen ja asuun. Sopivan ajaton, enkä aivan varmasti siihen kyllästyisi. Monikäyttöisyyden takia valitsisin varmasti mustan, mutta onhan se upea muissakin sävyissä!

Mulberryn Alexaa olen ihaillut jo pitkään, ja sekin on mielestäni klassisen tyylikäs ja näkisin sen sopivan erityisen hyvin töihin ja arkeen. Laukulla saa ja mielellään pitääkin olla kokoa, koska usein tunnun raahaavan koko omaisuutta mukanani, joten tämä olisi sekä kaunis että käytännöllinen ratkaisu. Jos siis saisin vain yhden laukun, valitisin tämän… tai sitten tuon Chanelin… tai… :) Ja koska täytyisihän sitä hyvä viikonloppulaukkukin olla, en panisi pahakseni kookkaan Mulberryn Piccadilly laukun päätymistä kaappiini.

En yleisesti ottaen välitä Loius Vuittonin laukuista, pitkälti turhan silmiinpistävän monogrammikuosinsa takia. Ainoat Vuittonit, jotka viehättävät silmääni ovat Vuittonin Alma MM Monogram Vernis laukut punaisena ja tumman luumun sävyisenä, pitkälti kauniin mallinsa ja ehdottomasti kiiltonahkapintansa myötä – näitäkin kelpaisi käyttää töissä, mutta varmasti yksi riittäisi, en vain tiedä kumman värin valitsisin jos valinnan eteen joutuisin! Hmm, ehkä tummemman?:)

Ja kun työn, vapaa-ajan ja viikonloppujen laukkutarpeet on täytetty, valitsisin jatkoksi muutaman kauniin monikäyttöisen clutchin, jollaisen voisi napata mukaan illanviettoon kun vähempikin omaisuus mukana riittää – ihan lompakkokoinen laukku ei kyllä silti minulla toimisi! Kauniita clutcheja bongasin useastakin lähteesä, mm. Chloelta ja Marc Jacobsilta. Hmm, olisin siis ”vähään” tyytyväinen… ;)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.