Viikonloppua kannatti odottaa, kuluneet pari päivää ovat pitäneet sisällään juuri sopivassa suhteessa tekemistä ja tekemättömyyttä. Sää on ollut mielettömän upea, täydellinen syyssää. Oli tarkoitus suunnata vielä iltakävelylle kuulaudesta nauttimaan, mutta keskustassa ja Hulluilla Päivillä piipahtamisessa osoittatui olevan ohjelmaa tarpeeksi, joten loppuillan aktiviteetit vaihtuivat kokkaukseen ja ihan vain löhöilyyn. Nyt siirryn kasamaan lupailemaani päivä kuvina -postausta, joten palailen seuraavaksi sen merkeissä. Tässä kuitenkin kurkistus eilisen asuun, ja kuten huomaatte, uusi jakku pääsi heti käyttöön. :) Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Jakku: H&M / Pusero: KappAhl / Hame: Mango / Kaulakoru: Glitter / Nilkkurit: Esprit

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Voi miten kauniina olet! Upea jakku, kaunis väri ja ihanat nilkkurit :) Mukavaa sunnuntai-iltaa sullekin! :)

Vastaa

Oi, ihana, kaunis kiitos! :) Ihana viikonloppu on vaihtunut taas arjeksi ja aurinko sateeksi, mutta rentouttavan viikonlopun voimin jaksaa kyllä taas uuden viikon. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

Vastaa

Hei Korundi! Violetti pukee sinua kauniisti <3

Aloin aikoinaan seurata blogiasi oikeastaan sisustusaiheisten postausten ansiosta. Blogin sisältö on toki muutenkin kiinnostavaa ja ihanaa silmäkarkkia, mutta tiedustelisin onko sisustusaiheista juttua tulossa? :)

Vastaa

Heippa, ja kaunis kiitos kommentistasi! :)

Sisustusjuttujen puute harmittaa itseäkin, onhan se yksi osa-alue, joka on lähellä omaakin sydäntäni. Sen vähälle olemattomiin jäämiseen on vaikutta nut se käytännön harmittava seikka, että kotini tuntuu tällä hetkellä mitä suurimmissa määrin väliakaispaikalta, ja haaveilen valtavasti asunnosta, jota voisi ja haluaisi laittaa, tämä nykyinen kun ei herätä juuri mitään kodin ja panostuksen omaisia tunteita. Viimeisen puolentoista vuoden aikana ei olekaan juuri mitään kotihankintoja tullut tehtyä, päinvastoin, sisustulehtiä olen kahminut sillä silmällä, että ”sitten joskus”.

Blogin aiheet taitavat siis aika paljon peilata kutakin elämäntilannettani. Olen ihan varma, että ”sitten joskus” kun hankin kodilta tuntuvan asunnon, niin sisustusjututkin kasvavat taas uusiin mittasuhteisiin, mutta noh, se vaatii sen inspiroivan tilan :) En siis uskalla lähitulevaisuudelle lupailla mitään sillä saralla, pari kattausjuttua tosin tulossa ja sen sellaista pientä, mutta itse sisustusjuttujen suhteen tuntuu, ettei nyt ole juuri muille annettavaa kun oma koti tuntuu pieneltä vaatekomerolta, josta tahtoisi ennemminkin paeta kuin pysähtyä viettämään aikaa ;)

Vastaa

On kyllä niin tyylisesi jakku, ihanan siro! Löytyisköhän tuota mallia täältäkin suunnalta ;) Ja kehunpa vielä noita hiuksiasikin kun kommentoimaan ryhdyin, näyttävät tosi hyviltä lyhyemmässäkin mallissa!

Vastaa

Kiitoksia, jakku ihastutti heti kun silmiini osui. Koko on normaalia kokoani yhden isompi (ilmeisesti on siis hetken jo hyllyssä ollut kun olivat ehkä yleisimmät koot päässeet loppumaan. Mutta, oikein loistavasti istuu tämäkin koko. :) Ja kaunis kiitos, oma olo on vielä tosi epävarma lyhyemmässä mallissa, hiukset tuntuvat jotenkin vain niin oudoilta vielä (arvuuttelen tässä kauanko uuteen mittaan tottuminen vie aikaa), joten etenkin siksi aivan ihana kuulla, että toimii!

Vastaa

Jakku sopii hirmuisen hyvin mustavalkoista asua piristämään. Ja kengät ovat aivan ihanat! :)

Vastaa

Kaunis kiitos! :) Yleensä kaivan nilkkurit esille vasta ensi lumen tultua, mutta tähän asuun ne vain jotenkin tuntuivat istuvan niin hyvin, että tein poikkeuksen ja otin ne käyttöön jo tavallista aiemmin. :)

Vastaa

Voi kun hiuksesi näyttävät niin kauniilta! Osaisinpa itsekkin kihartaa hiukset tuollaisiksi! Lyhyemmät hiukset sopivat sinulle todella hyvin, näyttää niin raikkaalta! Muutenkin tosi kiva asu :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos ihanasta kannustavasta ja piristävästä kommentistasi! Itse tunnen olevani lähinnä surkea hiustenlaittaja, joten kiva kuulla, että väkertäminen kannatti – tällaisen kampauksen ehkä saan loihdittua jatkossakin, tai sitten vain aloittelijan tuurilla onnistuin nyt ensimmäisellä kerralla ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.