Lauantai-illaksi olimme rakkaani kanssa saaneet kutsun vanhan koulukaverini ystävänpäiväiltamiin. Kutsu oli mukava yllätys. Yleensä nysväämme rakkaani kanssa kotosalla ja itse harvoin saavun kotiin enää yhdeksän jälkeen – olen tylsä!;) Nyt saavuimme huikeaan yhdentoista aikaan kotiin lämpimään sänkyyn nukkumaan kun muut lähtivät vielä ravintolaan.

Ilta oli oikein mukava ja oli todella hauskaa pitkästä aikaa hieman laittautua. Tässä kun on nyt lähinnä vaatteet pyörineet työ ja arkivaatteissa, oli tervetullutta vaihtelua saada laittaa vähän jotain muuta päälle. Tässä tosin on se ongelma, että kun harvoin on mitään erityistä iltaohjelmaa, on pulmana, että minkä niistä kaiksita ihanista hieman juhlavammista vaihtoehdoista laittaisi päälle!

 

Nyt päädyin (pitkällisen pohdinnan jälkeen – asu vaihtui vaikka kuinka monta kertaa) puolijuhlavaan vaihtoehtoon. En halunnut olla ylipukeutunut, sillä kyse kuitenkin oli vain pienimuotoisista illanistujaisista ystävänpäivän kunniaksi. Pääroolissa oli Zaran tunika/minimekko. Koska en olisi tuntenut oloani hyväksi ihan noin lyhkäisen mekon kanssa, pilkottaa alta lyhyt musta hame. Suojaksi kylmää talvisäätä vastaan nappasin mukaan vielä mustan neuletakin.

Tunika: Zara /2nd hand
Musta hame: Zara
Sukkahousut: KappAhl
Avokkaat: H&M
Toppi (alla): H&M

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.