Kuten ennustinkin, eilisilta oli mahtava ja japanilainen ruoka maistui! Tämä oli ensimmäinen kertani paljon kehutussa Raku Yassa, ja paikka oli oikein tunnelmallinen. Ilta venähti myöhään ja aika kului hujauksessa tuoreiden tuttavuuksien kanssa, jotka tuntuu jo kuin olisi tuntenut pidempäänkin!:) Illalliselta matka jatkui vielä jälkiruoalle herkullisten kakkujen pariin Fazerin kahvilaan ja viimeisenä iltaa istumaan viihtyisään Marskiin. Illan asu oli rento mutta siisti, ehkä hitusen jopa boheemi. Valkoiset farkut ovat jälleen nousseet suosiooni, liekö kesän vaikutuksesta, ne kun eivät pahemmin loskasäässä toimi.

 


Tunika: Vila
Farkut: Cristelle & Co.
Vyö: 2nd hand
Laukku: Malesiasta
Kengät: Halens
Jakku: Mango /2nd hand
Huivi: Global
Korvakorut: muistaakseni Glitteristä..

Jakku on hitusen liian pieni, ja se onkin ollut korjaukset kasassa jo ikuisuuden. Korjaamattomuudesta huolimatta päätin ottaa jakun käyttöön, sillä aukinaisena se toimi erinomaisesti ja kiinni ollessaan huivi peitti näppärästi rinnuksen.

Ruskea laukku on yksi suosikeistani. Malli on ryhdikäs ja tyylikäs, ja toimii yksiin monen asun kanssa. Tämä viikko on ollut niin täynnä ohjelmaa, etten ole päässyt käsiksi lupailemiini tulossa -juttuihin, mutta heti uuden viikon alkaessa otan ne aktiivisesti työnalle!
Mukavaa sunnuntai-iltaa!:)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.