Synttäreistä on toivuttu ja arki on palannut uomiinsa, silti synttäreitä on kiva muistella, erityisesti yhteistä aikaa läheisten kanssa, mutta miksei myös ihania lahjoja, joita tuntui tänä vuonna kertyneen minun mittapuullani iso liuta.

Läheiseni taitavat tietää mistä pidän, sillä yleisten lahjakorttien lisäksi sain myös matkalahjakortteja, matkan Wieniin ja toisen vielä määrittelemättömään kohteeseen. Reissuja on siis taas luvassa, niin työmatkoja kuin muitakin matkoja kun ne kalenteriin saa ympättyä. Olisihan tässä jo aika alkaa suunnitella kesälomareissuakin…

Paketeista paljastui myös pientä kotiin, sekä Guessin kaunis rannekello, joka sopii kauniisti yksiin vaikkapa niin ikään paketeista pajastuneen Guess by Marcianon ryhdikkään trenssimäisen mekon kanssa, joka asusteita vaihtelemalla on mahdottoman monikäyttöinen.

Kirsikkana kakunpäällä kotiini kiikutettiin suloinen pinjata, eli paperimassasta valmistettu makeisilla täytetty hahmo, joka on tapana lyödä rikki päästäkseen käsiksi karkkeihin. Voinette arvata, etten suinkaan raaskinut tuhota pinjataani, vaan ohjelmanumeroni oli makeisten taiteilu ulos yksisarvisesta sitä vahingoittamatta. :)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.