Sain jo aikaa sitten Vivi Vinnalta hauskan 11-kysymyksen haasteen, samaisen jonka toisilla kysymyksillä minulle lähetti myös Una Chica (sen vastaukset täällä). Lupasin vastailla kysymyksiin, mutta myönnettävä on, että lupauksen lunastaminen vei koko kesän, vaikka onkin ollut mielessä kaiken ohjelman keskellä. Kai kuitenkin parempi myöhään kuin ei ollenkaan? Tässä siis haasteen kysymykset vastauksineen, olkaapa hyvä:

1. Kuinka monessa maassa olet käynyt ja mitkä nuo maat ovat?

Trip Advisorin karttapinnaussovellus (vai miksi lie kutsuttu) näyttää 40-maata, mutta taitaa laskea Suomen yhdeksi tai sitten vain unohdin jonkun seuraavasta listasta: Ranska, Espanja, Portugali, Italia, Liechtenstein, Sveitsi, Belgia, Luxemburg, Itävalta, Kroatia, Slovenia, Slovakia, Bosnia-Herzekovina, Unkari, Tsekki, Englanti, Skotlanti, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Ruotsi, Tanska, Turkki, Saksa, Oman, Monaco, Arabiemiraatit, Egypti, Israel, Jordania, Meksiko, Yhdysvallat, Malesia, Singapore, Thaimaa, Vietnam, Laos, Indonesia – tulikohan siinä kaikki?

2. Mikä on ollut mieleenpainuvin kokemuksesi matkalla?

Apua, mieleenpainuvin? Niitä on niin valtavasti, eritavoin koskettaneita, pysäyttäneitä ja jälkensä jättäneitä! Se matkustamisessa ehkä parasta onkin, uudet kokemukset, mieleen piirtyvät maisemat. Hetket, jotka ovat saaneet ylittämään itsensä sekä kaikki ajattelemaan herättäneet näyt ja kokemukset. Eniten mieleen painuneet hetket ovat myös niitä kaikkein intiimeimpiä, sellaisia, jotka tahtoo pitää vain itsellään. Mutta niiden jälkeen, mieleen ovat piirtyneet lukuisat kokemukset, hetket vaihtokaudelta Malesiasta, Balin satumainen tunnelma, kauttaaltaan kaunis autoilu Euroopassa tänä kesänä, Hanoin keväinen kuulas White silk lake, ja sen ääreltä muistoksi kuvattu hassu pieni videonpätkä, lapsuuden lomat Ranskassa, yksin matkustaen saadut uudenlaiset elämykset… voih, niitä, upeita muistoja, on valtavasti.

3. Luettele viisi sinua parhaiten kuvaavaa adjektiivia?

Tämä varmasti riippuu täysin siitä keneltä kysytään. Ystäväthän jo omia näkemyksiään minusta esittivät minusta täällä, mutta jos minulta kysytään, niin vastaisin ehkäpä rauhallinen, analyyttinen, elämästä nauttiva ja kehityksestä inspiroituva esteetikko.

4. En ole koskaan…

….paistanut pihviä.

5. Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi ja miksi?

Talvi tekee hiljaa mutta varmasti tuloaan, joten sanoisin siksi jonkin kaukokohteen. Ensimmäisenä mieleen pulpahtivat Kap Kaupunki, Hong Kong tai jokin ihana paratiisisaari jossain vaalean turkoosin meren keskellä.

6. Mikä on mottosi/lempilainauksesi?

Varmaan toistelen suhteellisen paljon sellaisia fraaseja kuin ’muutos on hyvästä’, ’kaikki on suhteellista’, ’riippuu katsontakannasta’, ’miksi jättää huomiseen sellaista, jonka voit tehdä jo tänään’, ’puhumattomuus on lopun alku’ jne.

Mottoa minulla ei koskaan ole ollut, enkä sellaista ole kaivannut. Kai voisin elämäni kantavan ajatuksen kiteyttää seuraavaan: elä, kyseenalaista, uskalla heittäytyä, elä kehittyäksesi ja kehity elääksesi, ole rehellinen itsellesi äläkä pelkää tehdä valintoja sydämellä.

7. Mikä innostaa sinua bloggaamaan?

Arjen hetket ja kauniit asiat, sekä te ihanat lukijat, pidätte inspiraatiota yllä.

8. Entä mikä on pahinta/inhottavinta bloggaamisessa tai blogimaailmassa?

Tyyliblogimaailmassa sanoisin tietty homogeenistuminen, selvästi tyyliltään erilaisille olisi mielestäni sijaa (tai sitten vain en ole eksynyt turhan moneen kotimaiseen selvästi erilaiseen tyyliblogiin). Omassa bloggaamisessa joskus vaivaava jumittuminen rutiineihin, siksi onkin aina yhtä ihana saada teiltä palautetta, toiveita, ideoita  ja kehitysehdotuksia!

9. Mikä on turhin asia, jonka olet ostanut?

Voih, nyt lyö tyhjää, niitä kun epäilemättä on useita! Ehkä jokin koriste-esine, joka on loppujen lopuksi ei edes ole kovin kiva, on vain tiellä ja kerää kasan pölyä päälleen hetkessä.

10. Omaatko jonkin taidon, jossa olet erityisen hyvä ja mikä se on?

En, en omaa mitään erityistä tai poikkeuksellista taitoa. Asiat, joissa ajattelen, että saattaisin olla erityisen hyvä, eivät ole mitattavissa tai muutenkaan todennettavissa, vaan perustuvat puhtaasti saatuun palautteeseen ja mututuntumaan, joten ovat siinä mielessä kyseenalaisia. Mutta mutta, jos taidoksi voi mainita, koen omaavani varsin hyvän kyvyn lukea ihmisiä ja tilanteita, ymmärtää vaikuttimia sekä nähdä kokonaisuuden. Syy-seuraussuhteiden hahmottamisen koen yleensä helpoksi.

11. Mikä on ollut kivoin työsi?

Unelmatyöni on vielä tulevaisuudessa, mutta käytännössä jokainen työ on ollut entistään parempi ja antanut jotain enemmän, tarjonnut mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja haastanut myös henkilökohtaiseen kehitykseen, mitä tunnetta ilman tuskin osaisin elää. Käytännössä eniten kuitenkin nautin siitä, että käden jäljen näkee jollain tavoin, sekä että työ on osin luovaa ja muuttuvaa, liikkuvuutta en myöskään pane pahakseni.

 

Alla oleva asua on jäänyt roikkumaan, gröhöm, vapulta. Ylioppilaslakin inspiroima värimaailma siis. :)

Mekko: Zara / Bleiseri: Zara / Vyö: Mango/2nd hand / Kengät: Esprit / Laukku: DKNY

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ohoh, tätä en odottanut. Ihana yllätys! Kiitos, kun vastasit haasteeseen (lopulta, hih). :) Melkein olin jo sen itsekin unohtanut. Ehdottamasti samaa mieltä eli parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

Vastaa

Pahoittelut, että lupauksen lunastaminen vei näin kohtuuttoman kauan! :) Kysymyksiin vastaaminen on kyllä ollut jatkuvasti mielessä, mutta noh, tuumasta toimeen ryhtyminen vain on painunut kesän kiireiden alle, mutta nyt onneksi ehdin vastailla ihaniin kysymyksiisi. Kaunis kiitos vielä haasteesta, nämä ovat parhautta :) Ihanaa viikonloppua sinulle!

Vastaa

Toivottavasti et kuitenkaan yöunia menettänyt haasteen takia. ;) Kiitos itsellesi! Pakko myös vielä kirjoittaa, mitä olen pitkään miettinyt itsekseni: kiitos inspiroivasta ja ihanasta blogistasi, täällä aina katson upeaa tyyliäsi *kadehtien*. :) Ja joskus jopa kommentoiden, vaikka olisi vuosia vanha postaus. Hyvää viikonloppua! :)

Vastaa

Hih, ei sentään, vaikka kyllä kieltämättä vähän syylllisyyttä tunsinkin kun näin kohtuuttomaksi haasteeseen vastaamisaika venyi ;)

Kiitos kaunis sinulle ihanista sanoistasi, ihana kuulla, että olet vielä viihtynyt blogini parissa. Kommentit ovat aina yhtä ilolla ja innolla vastaanotettuja, tulivatpa ne sitten uusiin tai vanhoihin bogimerkintöihin!

Oikein ihanaa ja entouttavaa viikonlopun jatkoa sinulle :)

Vastaa

Kiva blogi! :) Jos haluat katsastaa blogin missä on vähän luovuutta ja ihanaa tyyliä kantsii kattoa tämä: http://ftbh.blogspot.fi/. Ei kyllä ole suomalainen mutta tosi inspiroiva kuitenkin :)

http://cupidjazmine.blogspot.com

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.