Olen vuoden aikana siirtynyt käyttämään hiustuotehankkinnoissa liki kokonaan LookFantasticia, ja joitain muitakin kosmetiikkatuotteita tulee sieltä hankittua. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja toimitusnopeaus ihan ok, tosin en tiedä kuvittelenko kun mielestäni lähetykset joskus tulivat huomattavasti nopeammin kuin nykyään. Ainakaan viimeiseen puoleen vuoteen tilauksen tekemisestä postilapun kilahtamiseen postiluukusta ei ole selvitty alta puolentoista viikon, toisinaan paketti seilailee matkalla parikin viikkoa.

Kävin eilen hakemassa tuoreimman tilaukseni postista ja paketista löytyi jo luottotuotteiksi muodostuneet Urban Decayn silmämeikin pohjustusaine, jota ilman en enää osaa olla, sekä S-Factorin Silky Smooth Moisture Serum. Ystävän suosituksesta tilasin myös Tangle Teezer harjan ja kampaajan suosituksesta Redkenin hiusnaamion ja arganiaöljyhoidon, joka käsittääkseni on hyvin samantyyppinen kuin aiemmin käyttämäni Kérastasen Elixir Kultime öljy, josta olen tykännyt tosi paljon.

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Vastaa

Mä olen tilannut Lookfantasticiltä vuodesta 2004-lähtien ja ennen toimitukset tuli tosi nopeasti ja olin oikein tyytyväinen. Nyt olen harkinnut, että tämän hetkinen tilaus on vihoviimeinen sille firmalle. Tilauksen piti tulla jo aikoja sitten huhtikuun lopussa ja tällä hetkellä reklamaatiot menossa. Toinen kerta kun on tämän firman kanssa ongelmia nyt ihan lähiaikoina, talvella sain tapella heidän kanssa viimeksi. Olen harkinnut vaihtavani HQhair.co.uk:hon löytyy aika hyvin eri merkkien tuotteita, tilasin viimeksi tammikuussa ja toimitus oli nopea. Urban Decayn pohjustusvoidetta saa sieltäkin, käytän sitä itse myös. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.