Valloittavaa perjantaita kaikille! Olen vähän hidas, saan idean postaukseen, mutta siihen että saan jotain ruudulle saattaa mennä pieni ikuisuus. Niin kävi myös tämän kuvapostauksen kanssa, inspiroiduin monessakin blogissa näkyneistä teksteistä, mutta noh, siinä vain meni hetki, että sain pitkästä listasta omalta tuntuvat valittua. Tai olisihan niitä sopivia ollut vaikka kuinka, mutta jottei nyt liian pitkäksi postaus venähtäisi, niin vielä viimeisen karsinnan myötä nämä jäivät jäljelle.

Näin valmista kuvakollaasia katsellessani ehkä itselle eniten silmiin hyppäävät vahvasti ulospäinkin näkyvä rauhallisuus, mutta samalla voimakas seikkailun kaipuu, eikä pelkästään kaipuu vaan pikemminkin pyrkimys nähdä ja tehdä, omaan luonteeseen sekä rytmiin sopivalla tavalla. Tätä postusta tehdessä tuli muuten mieleen erinomainen TED Talks video, jonka poikaystäväni minulle aikoinaan linkitti, Susan Cainin (joka on kirjoittanut suomeksikin käännetyn Hiljaiset -kirjan) parikymmenminuuttinen puheenvuoro The Power of Introverts. Jos on hiljainen hetki, suosittelen katsomaan.

Kuvat täältä.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

heh, täällä toinen samanlainen! mulla ollu tää luonnoksissa varmaan kaks kuukautta, kaikki kuvat jo valittuina, ehkä minäkin pian saan sen tuutista ulos :P

Vastaa

Oi oi, nyt pian julkaiset, muiden vastaavia kun on hurjan mielenkiintoista lukea :) Jään odottelemaan ;)

Vastaa

Ihana postaus! Hih, nyt jo houkuttaa tehdä oma versio. Minä olen ehdottomasti ekstrovertti höpöttäjä, mutta yhteistä meille on ainakin talven vihaaminen, yllätysten rakastaminen, sotkuinen huusholi, herkkyys ja yliherkkä omatunto. Voi vitsit, tää on MIELENKIINTOISTA.

Minähän en juuri päivän asukuvia postaa, mutta nenäpäivä muodosti yhden poikkeuksista. Ota jotain rauhoittavaa ennen kuin kurkistat sinne. Harmillista, että meikki ei näy kuvassa, Inglotin Duralinella Rimmelin turkoosista luomiväristä sai vähintäänkin mojovan meikin.

Vastaa

Haa, nyt sama toteutukseen! Näitä kun on hurjan hauska lukea, ja jotenkin, kertovat yllättävän paljon – mielenkiintoista nähdä mitkä kuvat kukin valitsee, ja miten samoista kuvista saa väliettyä erilaisia tunnelmia, löydettyä yhtäläisyyksi ja eroavaisuuksia! :)

Oi, täytyikin heti käydä kurkkaamassa kuvaa blogistasi, ihanalta näyttää – ei siis mitään syytä ainakaan vältellä asukuvia! :) Mulla meni jostain syystä tuo nenäpäivä ihan ohi, mistä lie johtunu. Ehkei se näkynyt omissa arkikuvioissa mitenkään, vasta nyt joidenkin blogien kautta on palautunut muistiin, että sellainenkin oli!

Vastaa

Hahah! :-D Oli kyllä jokseenkin kiltti kommentti tuosta kuvatuksesta. Mulla ei vielä torstaina päivällä ollut mitään ideaa siitä, että miten pukeutuisin, mutta kotimatkalla muistin yhtäkkiä, että meillä on vaatehuoneessa tumma peruukki, jota tytär ei ole muistanut palauttaa harrastelijateatteriin, ja mulla on jossain jemmassa Ginasta hankittu täydellinen harhaostos, pantterikuvioinen tunika. Siitähän se Svetlana sitten syntyi…

Vastaa

No sehän just, ihanaa kun on välillä muutakin kuin vakavasti otettuja, yksityiskohdat ojossa, kuvia :) Piristävää, lämminhenkistä ja hyvän mielen tuovaa! Piti muuten kommentoida blogissasi,, mutten sitten ehtinyt kun piti kiitää päiväohjelman pariin, että älyttömän hyvin sopisi sinulle ruskeatkin hiukset!

Vitsit, mä niin tykkäisin leikkiä peruukkien kanssa. En nyt toki välttämättä niissä uskaltaisi ulos lähteä, mutta olisi ihana testailla miltä näyttää minkäkinlaisessa hiuslookissa ja luoda kirjaimellisesti päästä varpaisiin erilaisia tyylejä :)

Vastaa

Ihana postaus, kiitos!! :) Katsoin tuon videon ja oli kyllä helppo samaistua, kiva oli kuulla noin paljon positiivisia asioita introverttiydestä! Itse kun usein tunnen itseni niin paljon huonommaksi juuri sisäänpäinkääntyneisyyden takia.. Ihanaa että meitä on muitakin! :)

Vastaa

Oi, kiitos ihanasta kommentistasi! :) Olen katsonut varmaan kolmisen kertaa tuon videon, ja pidän sen jättämästä fiiliksestä, sen lämminhenkisyys saa huomattavasti enemmän arvostamaan omaa tapaa olla, mikä on virkistävää vaihtelua siihen, sillä toisinaan löytää itsensä tuskastelemasta sitä, ettei introverttius tunnu sopivan tähän yhteiskuntaan ja saati olevan liki niitä ominaisuuksia, mitä tunnutaan tavoittelevan – siitäkin huolimatta, että molempia löytyy varmastikin yhtä paljon, ekstrovertteja ja intorvertteja, ja etenkin kaikkea siltä väliltä! Sitä tulee tunne, että pitäisi olla jotain muuta, ettei voi menestyä puhtaasti sellaisena kuin on ja usein huomaan, että introverttius tulkitaan ujoudeksi, vaikkei se minulla sitä ole, se on vain sitä, ettei ole järin puhelias ja muutenkin viihtyy itsekseen. Kuten sanoit, ihanaa, että meitä on muitakin! Vielä kun löytyisi arjen kuvioissa se sopiva puolitie, jossa sekä ekstrovertit että introvertit pääsisivät hyödyntämään vahvuksiaan, tuntemaan olevansa arvostettuja ja kuultuja omina itsenään, ja eritoten, tuntemaan olevansa samalla viivalla! :)

Vastaa

Kiitos inspiraatiosta! Kuulun samaan porukkaan ”pitkään on pitänyt tämä jo tehdä”, ja kun näin Sinun valitsemasi kuvat, raapustin omankin versioni kasaan. On se joskus pienestä kiinni, oman työn loppuunsaaminen. :-)

Rauhaisaa viikonloppua Sinulle!

t. Tupuna

Vastaa

Oi ihana, piti heti käydä kurkkaamassa sinunkin postauksesi! Huomasin, että olit valinnut tosi monta kuvaa, joita itsekin talsin koneelleni ja joiden välillä tasapainoilin ja hyvin olisin voinut valitakin. Ihana löytää pieniä yhtäläisyyksiä, mutta toki myös niitä pieniä eroja. Vastaava kuvapostaus kyllä jotenkin antaa kasaajastaan yllättävän paljon! :)

Ihanaa vikonlopun jatkoa myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.