Kesällä meikkejä on kulunut vähän, mutta muuten iho on kaivannut hoitoa kesäkuumalla siinä missä talvipakkasilla. Toki ihoni ylipäätään on voinut näin kesäkautena huomattavasti paremmin kuin talvella (se, kuten minä muutenkin, tykkää selvästi enemmän lämmöstä!), mutta aurinkoiset päivät ovat vaatineet huomion kiinnittämistä riittäviin suojatuotteisiin sekä ihon hellimiseen rauhoittavilla ja kevyesti kosteuttavilla tuotteilla. Koska hiustenpesuvälit ovat väljentyneet, kuivashampootakin on kulunut ihan mukavasti. Tässä yhteenvetona tuttuun tapaan heinäkuun kuluneet kosmetiikat!

Korres Pure Greek Olive 3 in 1 Cleansing Emulsion* on mieto ja hellävarainen maitomainen puhdistusemulsio. Ei itsellä ihan riitä silmämeikin poistoon, mutta näin kesäkautena kun meikkiä on käyttänyt vähemmän, on toiminut hyvin. Lisäksi iho tykkää kun ollut kosteuttava ja lempeä putsari. Ylipäätään olen viimeisen vuoden (tai reilun) aikana löytänyt kunnolla Korresin tuotteet. Greek Yoghurt -sarja oli aivan ihana, ja valikoimasta löytyy muutenkin vaikka mitä.

Urtekram Hand Wash Shoothing Lavender* oli toimiva ja miellyttävän tuoksuinen käsisaippua. Rakastan laventelin tuoksua, joten ei ihme, että pidin. Tuoksu tosin olisi saanut olla voimakkaampikin, mutta toiminee näin niillekin, jotka kaipaavat miedompaa. Olen Urtekramin käsisaippuoita käyttänyt ennenkin, mutta yritän koko ajan enemmän suosia täyttöpulloja, mutta nämä ovat hyvä vaihtoehto silloin jos nopeasti tarvitsee valmiin pakkauksen. Hinta ja saatavuus on usein hyvä, ja Urtekram on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Rimmel Super Gel Top Coat* oli mukavan nopeasti kuivuva päällyslakka. Sellainen, joka oli käytössä kun värilakka piti saada erityisen vauhdilla kuivaksi. Pito muuten suht normaali, mutta nopeus valttia.

CND Vinylux Gel-Like Effect Long Wear Top Coat* oli ihan super, luulen, että paras päällyslakka, mitä olen käyttänyt. Nopeasti kuivuva ja erinomainen pito. Tämän kuun alussa loputtua siirryin käyttämään muita kaapista löytyneitä ja ihmettelin, kun kaikki kynsilakat yhtäkkiä alkoivat lohkeilemaan tosi nopeasti. Tajusin, että yhdistävä tekijä oli ollut tämä, eli Vinylux lisäsi selvästi pitoa myös niihin lakkoihin, jotka eivät peruspidoltaan ole huippua. Lähtikin heti uusi tilaukseen, sillä haluan lakan kestävän nättinä useamman päivän eikä olevan heti seuraavana kärjistä lohkeillut.

XZ Muumi -Selvityssuihkeen ostin ystävän vinkin perusteella. Kaipasin hiuksilleni jotain mahdollisimman yksinkertaista selvitystuotetta. Tuntuu, että moneen on ympätty muita ominaisuuksia, minkä olen huomannut olevan monesti liian paljon omille huokoisille hiuksilleni. Esimerkiksi useat rakennetta lisäävät tuotteet lähinnä tekevät hiuksistani raskaat ja nopeasti syväpuhdistusta kaipaavat, joten kaipasin helppoa täsmätuotetta. Tuotehan on periaatteessa suunnattu lapsille, mutta toisaalta kiitos sen, myös riittävän karsittu ja oleelliseen keskittyvä. Vinkki oli hyvä, sillä nyt jo käytössä toinen vastaava, eli auttaa selvityksessä, mutta on kuitenkin riittävän kevyt. Plussaa kotimaisuudesta sekä mainiosta hinta-laatusuhteesta.

Batiste Rose Gold Dry Shampoo tuskin esittelyjä kaipaa, lemppareitani Batistelta (ja ylipäätään). Superhyvä ja tehokas tuote!

BioEffect Imprinting Hydrogel Mask.* Rakastan BioEffectin tuotteita, ihan kiistatta top kolmosessa käyttämistäni kosmetiikoissa. Hintavampia, mutta todella toimivia. BioEffect on islantilainen sarja, eli tuotteet tulevat suhteellisen läheltä (paitsi tämä tuote on valmistettu Koreassa) ja ovat sisällöltään suht minimalistisia keskittyen oleellisiin vaikuttaviin aineisiin. Olen monesti kehunut sarjan seerumia, mutta myös voiteet ovat huippuja! Myös tämä kertakäyttöinen hyaluronihappoa sisältävä superkosteuttava kasvonaamio oli ilo. Iho tuntui raikkaalta ja rentoutuneelta.

YSL Touche Éclat -valokynää olen käyttänyt nyt kesäkautena todella vähän. Meikki on muutenkin ollut näinä helleviikkoina vähissä, mutta edelleen, tämä on ihan luottotuote. Lisää YSL:n valokynästä täällä.

Boho Green Blush, Peach (07)* oli todella ihana luonnollinen poskipuna. Bohon meikeistä parhaimpia ovat mielestäni ehdottomasti aurinkopuuterit, poskipunat ja luomivärit, niissä on todella hyvä pigmentti, sävymaailma on kauniin luonnollinen ja tietenkin muille Bohon meikeille tyypilliseen tapaan, pakkausmateriaalit on minimoitu ja helposti kierrätettävissä. Lisäksi hinta-laatusuhde on kaiken kaikkiaan tosi hyvä, joten lämmin suositus!

H&M Eye Colour, Fine China ties kuinka monta kertaa käytettyäni pysähdyin tämän pakkauksen kohdalla siihen (ja itse asiassa nyt parhaillaankin käytössä olevan), että ihan kuin reseptiä olisi muutettu. Olen aina kehunut tämän pigmenttiä, mutta yhtäkkiä tuntui, että en saakaan irti niin paljon kuin aikaisemmin. En yksinkertaisesti keksi mitään muuta syytä kuin sen, että jokin olisi muuttunut, mutta varma en voi olla. Tämä sai kuitenkin entistä enemmän aikaan fiiliksen, että kunhan arki taas alkaa, niin täytyy suunnata ison valikoiman äärelle etsimään hyvää korviketta. Siihen asti tämä on vielä ihan ykkösluomivärejäni, ja oikeastaan kesän aikana ollut ainoa luomiväri, mitä olen käyttänyt (jos ylipäätään edes olen).

*Saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.