Kävin eilen tutustumassa tulevaan syksyyn ja talveen. Tiedän, vaikka ulkona onkin juuri nyt harmaata ja koleaa, ihana upea kesä on vasta edessä ja syksyyn vielä pieni ikuisuus (vaikka epäilemättä kohta tipahtaakin postiluukusta H&M:n syyskuvasto). :) Juuri kun silmä on tottunut kirkkaiden värien ilotulitukseen, tuntuikin hassulta ottaa askel takaisin tummiin ja murrettuihin sävyihin, joista vasta on irrottauduttu. Kuten jokaisena pimeänä kautena, tarjolla oli paljon mustaa, mutta ei suinkaan tylsää ja kaikkea valoa imevää, vaan eläviä pintoja, villakangasta, tweediä ja metallinhohtoa. Aistittavissa selvää Chanel –henkeä. Mustaa tasapainotti syksylle ehkä epätyypilliset vaaleat värit, erityisesti Gina Tricotin vaatteissa kuulsi luonnonvalkoinen ja hohti paljetit, ja paljetteja oli myös monen muunkin merkin valikoimassa. Olen iloinen, etteivät paljetit ja hillitty metallinhohde vielä katoa, ne kun sopivat säihkymään pimeään kauteen mielestäni täydellisesti!

Kirkkaat värit eivät kuitenkaan täysin katoa kesän myötä, niitä hehkui erityisesti asusteissa. Kengät ja laukut hohtivat kesän värejä, ja nesukkahousut, mitä karkkivärejä! Korot jatkoivat tutuilla linjoilla, eikä platformitkaan vielä katoa. Esillä olleet ihanat clutchit voisin ottaa käyttöön vaikka heti ja nyt hankitut helmikoristeiset korut ja asusteet näyttäisivät säilyvän huipulla vielä syksylläkin. Yksiväriset kirkkaat laukut ja tulevan kauden printtikuosit istuvat hyvin yksiin, eikä missään tapauksessa vaikuta tylsältä!

Talvikauden tutut murretut värit tulevat kyllä tuttuun tapaan tänäkin vuonna. Viinipunainen, sinapinkeltainen, oliivinvihreä ja ruskean sävyt ovat yhtä tuttu talven merkki kuin miinusasteet. Nyt ne tuntuvat raskailta, mutta kesän jälkeen ehkä iskee taas kaipuu paksuihin kankaisiin ja maanläheisiin väreihin.

Showroomilla pääsin myös hipelöimään catwalkilla nähtyjä Katri/n luomuksia, jotka olivat läheltä yhtä herkullisisa kuin kaukaa. Seuraavaksi sitten sovittelemaan. ;) Muutenkin koko tila oli kuin lapselle karkkikauppa, joka puolella kaikkea uutta, jännittävä kurkistus tulevaan. Kenkiä, laukkuja, vaatteita, kosmetiikkaa ja sisustusta. Tuttuja merkkejä aina Lindexistä Korresiin ja Dinskosta Indiskaan, mutta samalla myös uusia tuttavuuksia, kuten upeilla leikkauksilla huomion herättänyt virolainen Pohjanheimo. Vaikka ulkona porotti aurinko, niin hetken elin jo syksyssä. Nyt ainakin tietää, että pukeutumisen saralla on jotain mitä odottaa, mutta sitä ennen, nautitaan upeasta kesästä!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.