…paljettihame, kultainen clutch ja jalometallinhohtoiset kengät sekä vyö. Ranteessa rykelmä auringossa säihkyviä renkaita. Onko liikaa? Ei minulle. Musta löysä pusero tasapainottaa kokonaisuutta huimasti, eikä olo ollut tässä loman puolivälin kimmeltävässä illallisasussa kuin riikinkukolla. Asun voisin tuoda arkeenkin, korvata kevyen puseron pitkähihaisella, vaihtaen pistokkaat nilkkureihin ja verhoamalla sääret vähintään välikausikelpoisin sukkiksin.

Pusero: Selected / Hame: Promod / Clutch: Gina Tricot / Vyö: H&M / Kengät: Doris, Milanosta / Rannerenkaat: Malesiasta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ei ole liikaa kun asun kantaja on nuori ja nätti ja kantaa kokonaisuuden itsevarmuudella. Meikä ei kaupassa edes kahta kertaa vilkaisisi noita kenkiä ja laukkua, purjehtisin ohi väristysten kera. Jos joku niitä mun päälleni pukisi, tuntisin olevani lähinnä Cameron Diazin kämppis leffasta Sekaisin Marista.
Mutta sulla toimii. Ällistyttävää.

Vastaa

Hahaa, kiitos taas, kehuista ja päivän mielikuvasta ja naurusta! :D Se joo ei ollutkaan ihan klassisin lady se kämppis, varsin hyvin on piirtynyt look muistiin, vaikka leffan näkemisestä on jo pieni ikuisuus ;) Rentouttavaa illan jatkoa Kutri!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.