Jos saisin meikata vain yhden kohdan kasvoistani, valitsisin kulmakarvat. Ojennuksessa olevat kulmakarvat kirkastavat ja kohottavat katsetta, ja saavat huolitellun olon vaikka muuten ei olisikaan ulkonäköön panostanut. Kulmakarvat saa ojennukseen hyvin pienellä vaivalla ja rahalla, joten niitä ei ole syytä laiminlyödä muun meikkauksen ohessa.

Meikkipussistani löytyy kolme tuotetta kulmakarvoille; Lumenen kulmakynä (1.) sävy 2 Harmaanruskea, Make up Storen väritön kulmageeli (2.) ja Diorin Diorshow värillinen kulmageeli (3). sävy 781. Jos näistä tuotteista olisi vielä valittava käytettäväkseen ainoastaan yksi, valitsisin MUSin värittömän kulmageelin, josta on muodostunut hetkessä suosikkituotteeni. Siitä huolimatta paras tulos tulee mielestäni yhdistämällä kulmakynää ja kulmageeliä.
MUSin kulmageeli on kostumukseltaan sopivan geelimäinen ja aine on helppo levittää siron harjaosan ansiosta. Kun vaikkapa vertaa kömpelöön Diorin harjaosaan, on tällä huomattavasti helpompaa saada huoliteltua jälkeä. Pelkästään kulmakynäkin toimii hyvin tuoden väriä kulmakarvoille, mutta kulmageeli viimeistelee kokonaisuuden. Tätä Lumenen kulmakynäsävyä olen käyttänyt jo vuosia.
Diorin kulmageeli on vähemmän geelimäinen kuin MUSin tuote ja mielestäni lopputulos on sillä asteen meikatumpi kuin muilla mainituilla tuotteilla. Sävy on valikoiman vaalein, mutta pidän sitä silti liian tummana itselleni. Värillinen kulmageeli on toki helppo siinä, että kulmakynän voi kokonaan unohtaa, mutta jos on epävarma sävystä, on väritön geeli huomattavasti turvallisempi vaihtoehto. Väritön geeli antaa myös enemmän variaatiomahdollisuuksia meikkauksessa. Kulmakarvojen laitto on mielestäni joka tapauksessa super nopeaa, joten asiaan ei mainittavasti vaikuta käyttäkö vain yhtä vai kahta tuotetta.
1. KULMAKYNÄ
Vasemmassa kulmassa on pelkkää Lumenen kulmakynää ja oikea kulma on vielä meikkaamaton. Kulmakynä tuo kulmakarvojen värille syvyyttä, mutta ei sellaisenaan varsinaisesti muotoile. Kulmakynä sopii muotoilluille tai jo valmiiksi hyvänmallisille kulmakarvoille. Lopputulos on luonnollinen kun sävy on oikea.
2.. VÄRITÖN KULMAGEELI


Kulmissa on ainoastaan väritöntä kulmageeliä. Se muotoilee kulmat kauniisti ja muoto pysyy täydellisenä koko päivän. Lopputulos on siro ja geelillä pystyy nostamaan karvoja aavistuksen ylöspäin, jolloin katse kevenee.

3. VÄRILLINEN KULMAGEELI
Diorin kulmageeli tuo sekä väriä että muotoa. Paksuhkon harjan myötä väriä on hieman haastavaa levittää kulmakarvojen kapeimpaan osaan, mutta onneksi ohimennyt väri on helppo pyyhkäistä pois vanupuikolla. Levittäessä on hyvä muistaa, että mitä enemmän kulmia sutii, sitä enemmän myös väriä tarttuu kulmakarvoihin, eli hyvä vaihtoehto värillisen geelin rinnalle voi olla erillinen kulmaharja, jolla hoitaa viimeistelyn. Geeli tuo hieman ”hohtoa” kulmakarvoille, eli sävy ei ole täysin matta. Vaalein sävy on hyvin harmaaseen taittuva ruskea, ja mielestäni sen kontrasti vaaleita hiuksiani varten on hieman liian iso.
4. KULMAKYNÄ + LÄPINÄKYVÄ GEELI
Kuten jo aimmin mainitsin, vakiintunut tapani laittaa kulmakarvat on yhdistää Lumenen kulmakynä ja Make up Storen läpinäkyvä geeli. Kulmakynä tuo kulmakarvoille juuri oikeaa lämmintä sävyä ja geeli pistää karvat ojennukseen helposti ja nopeasti. Siron harjasosan ansiosta kulmien muotoilu onnistuu näppärästi. Väritön geeli ei myöskään luonnollisesti sotke.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.