Aussien parhaimmistoa ovat mielestäni sen kolmen minuutin tehohoidot. Aiemmin olen testannut 3 Minute Miracle Reconstructor syvähoitoa ja vuoden vaihteessa sain testattavakseni 3 Minute Miracle Frizz Remedy syvähoidon (hinta n. 13,50€), joka on tarkoitettu kuiville, pörröisille ja takkuisille hiuksille.

En ole enää vuosiin kärsinyt sähköisistä hiuksistä (onneksi!), mutta edelleenkin talvihiukset vaativat kesäkautta enemmän hoitoa ja kosteutta. Tehohoidot, hiusnaamiot ja muut syväkosteuttajat ovat olleet siis läpi talven ahkerassa käytössä. Aussien talvihiuksille suunniteltua tehohoitoa on tullut käytettyä säännöllisesti hoitamaan pakkasen käsittelemiä hiuksia.
Parasta näissä Aussien tehohoidoissa lienee kolmen minuutin vaikutusaika. Kaapista löytyy hoitotuotteita paljon pidemmilläkin vaikutusajoilla, mutta ne eivät tunnu juuri koskaan päätyvän käyttöön asti, kun ikinä ei tunnu olevan aikaa tai malttia odottaa koko vaikutusaikaa (pesen hiukset yleensä aamuisin ennen töihin lähtöä, joten koskaan ei ole ylimääräistä aikaa). Yksi näistä purnukkoista vielä muistuttelee kyljessään ” leave for 12-15 minutes – no cheating!” – yritä siinä sitten luistaa pitkästä vaikutusajasta.:)
Ei sillä, tämä kyseinen reissusta ostettu Yes to Carrots Pampering hair & Scalp Mask, on varsin hyvä hiusnaamio kuiville hiuksille. Se jättää hiukset hoidetuiksi ja hyväntuntuisiksi – kunhan vain malttaa antaa sen vaikuttaa rauhassa.

Pari kuukautta sitten iskin silmäni kauppareissulla niin ikään kuville ja käsitellyille hiuksille tarkoitettuun XZ Xylitol SPA tehohoitoon (hinta n.5€). Harvoin teen hiustuoteostoksia ruokakaupasta, mutta tämä purkki iski silmiin raikkaalla yleisilmeellään ja erityisesti etikettiin painettu xylitol –sana herätti kiinnostuksen. Tehohoito siis sisältää xylitolia ja on silikoineista ja silikoniyhdisteistä vapaa.

Tämä raikkaan tuoksuinen tehohoito osoittautui todelliseksi yllättäjäksi, nappasin purkin mukaan ihan testimielessä, mutta ennätin jo parin ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tykästyä tuotteeseen. Lopputuloksena on ihanan pehmeät, sileät ja ilmavat hiukset. Tosin, kyljessä mainittu yhden tipan riittäminen hoitokertaa kohden ei ihan toimi minulla, vaan ainetta tulee pursotettua käsiin hivenen isompi nokare, mutta hintalaatusuhde on silti parempi kuin hyvä (vaikutusaika n.3-5min).

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.