Tein eilen jotain ennen kuulumatonta, ostin vartalovoiteen. Yritin kotimatkalla muistella milloin viimeksi kiikutin kaupasta kotiin perinteisen kosteusvoiteen kropalle ja päädyin johonkin viisi vuotta plus -määritelmään, ja sitäkään voidetta ei ikinä tullut käytettyä loppuun. Tarvitseeko siis vielä sanoa, etten ole järin tottunut vartalovoiteiden käyttäjä?

Kävin viikonloppuna saunassa (mikä sekin on varsin harvinainen tapahtuma, mutta tänä vuonna olen sentään ylittänyt aikuisiän ennätykseni käymällä saunassa peräti kolmisen kertaa vuoden sisään) ja illalla saunomisen jälkeen iho tuntui kuivalta – mielen yllätti kaipuu kivaan perinteiseen kosteusvoiteeseen. Muutenkin, en tiedä onko iho nyt vanhemmiten (vuodenajan vaikutuksesta puhumattakaan), muuttunut vaativammaksi vai mitä, mutta siinä missä iho aiemmin vain oli, on se parina viime vuotena alkanut ilmoitella olemassaolostaan. Pari vuotta sitten siirryinkin (tai noh, oikeastaan en siirtynyt, vaan ylipäänsä aloitin vartalon ihon hoitamisen) vartaloöljyihin ja sille tielle ole jäänyt, mutta kaapista puuttuu tuote, jota voisi sipaista kuivalle iholle nopeasti silloin kun tuntuu, silloin tällöin koko kropalle ennen nukkumaan menoa tai paikallisesti ihan vain ohi mennen vaikka illalla sohvalla istuskellessa.

Koska aiempaa säännöllisempi kosteutus alkaisi ehkä olla paikallaan, suuntasin eilen aikaa tappaessani Stockalle, ja kun en tiennyt tarkalleen mitä etsin, kävelin suoraan luonnonkosmetiikkaosastolle. Kirjaimellisesti ensimmäinen näkemäni hylly kannatteli Burt’s Beesin tuotteita, ja koska vartalovoiteen ostaminen olisi minulle kuitenkin tuuripeliä kun en niistä mitään tiedä, päädyin ensimmäiseen käsiin sattuneeseen, Shea butter & Vitamin E Body Lotioniin. Samaan syssyyn lähti matkaan myös käsivoide työpöydälle pika-avuksi. Olisihan nämä tietty saanut netin kautta edullisemmalla, mutta koska olin kuivumassa kasaan, päädyin ostamaan tuotteet sen kummemmin miettimättä. Mielenkiinnolla odotan onko tämän vartalovoiteen kohtalo kauniimpi kuin edellisen, kokeiluun se pääsi sentään jo heti eilen!

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Burt’s bees on varmasti huipputuote! :) Ihana olisi kokeilla tuota. Tunnetilan Nina muuten kirjoitteli jokin aika sitten Burt’s beestä, ehkä olitkin jo lukenut, http://ninan-tunnetila.blogspot.com.es/2012/07/burtin-mehilaisfarmilta.html

Vastaa

Toivotaan, ainakin pakkaukset ovat super söpöt ja ensivaikutelma muutenkin akikin puolin hyvä! Satuin muuten juuri eilen illalla osumaan tuohon Ninan postaukseen kun googlailin tietoja Burt’s Beestä (hyvä etsiä tietoa jälkikäteen, kun on jo ostopäätöksen tehnyt ;)) – herkullinen postaus!).

Vastaa

Ihan super ihania noi Burt’s Bees tuotteet. Itselläni on saman sarjan Royal Jelly- kosteuttava suihkusaippua ja karvasmanntelin tuoksuinen käsivoide. Nam! :)

Vastaa

Oi että, kuulostaa herkulta! Tosi kiva kuulla, että olet tykännyt! Tämä mun ostama käsivoide on mehiläisvaha-banaani, ja tuoksuu kyllä niin banaanille, että tekee mieli koko ajan olla nenä kiinni voidepurkissa :)

Vastaa

Mielenkiintoisia tuotteita, pitää ehdottomasti kokeilla. Olen itse vartalovoiteiden ja -öljyjen suurkuluttaja.

Vastaa

Tuo vartalovoide vaikutti näin ensi kokeilemalla oikein ihanalta, imeytyi hyvin eikä jättänyt tahmaista pintaa, oikein ihana Ja tuo käsivoide, se on näinä parina työpäivänä ollut jo ihan kunolla käytössä – tuli vissiin sekin tarpeeseen :) Oppisinpa itsekin paremmin käyttäämään, vartalovoiteissa kun on minun mielessäni jotain hivenen ylellistä, mutta toisaalta, ehkäpä mielikuva on muodostunut juuri siksi, etteivät ne itselle ole osa arkea ;)

Vastaa

Kuule, ihan samoja havaintoja täällä! En tiedä voiko muka muutama kunnon pakkaspäivä laittaa laiskan rasvaajan pasmat ihan sekaisin… Jokatapauksessa iho on ollut kuivahtaneen oloinen ja olen kutissut mm. selästä. Kasvojen iho meni ihan hilseileväksi. Not nice. Yritän korjata tilannetta, vartalon hoitoon mulla on kookosöljyä ja kasvoille kosteuttavaa, muttei liian rasvaista voidetta. :)

Vastaa

No just, kuulostaa tutulta! Ennen iho on vain ollut, mutta nyt se todella hilseilee paikoin (minulla on murheen kryyniksi muodostuneet pohkeet!) ja jatkuvasti saisi olla rasvaamassa, mikä vaatii tosiaan minulta paljon, kun yleensä olen rasvannut kun olen jaksanut (eli ei turhan usein) :)

Kookosöljy on kyllä erinomaista, sitä olen itsekin käyttänyt, mutta omani sattui kulumaan juuri loppuun. Kookosöljy toimii tosin minulla vain yötä vasten, eli iho jää lian rasvaiseksi ollakseen saman tien puettavissa päälle ja liikkeelle lähdettävissä, siksi olen hankin nyt tällaisen, jota toivottavasti voi sipaista iholle vaikka aamulla ennen vaatteisiin pujahtamista. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.