Kylppärin kaappi sai taas täydennystä kun kiikutin postista kotiin pari pakettia. Tarkoituksena oli tilata LookFantasticilta lähinnä välttämättömät, lyömättömät Sebastianin Hydre shampoo ja hoitoaine, jotka toimivat loistavasti pidennyksillä varustettuihin hiuksiini, sekä YSL:n Touche Éclat -valokynä, jonka taas pienen tauon jälkeen löysin tänäkeväänä uudelleen, enkä enää osaa olla ilman. Pakettiin eksyi myös kampaajani suosittelema Rockaholic kiiltoseerumi, jonka pitäisi myös nopeuttaa hiusten kuivumista.

Kun ne tärkeimmät oli klikattu ostoskoriin, eksyin myös tekemään muutaman heräteostoksen. Nyt kun ripseni ovat vailla pidennyksiä, päätin kokeilla Urban Decayn ripsarin pohjustustuotetta, jonka pitäisi tuoda lisävolyymia ripsille, ja siinä sivussa mukaan lähti myös samaisen merkin silmämeikin pohjustusaine. Jotta vaalea hiusväri pysyisi vaaleana tilasin myös Bumble and Bumblen color support shampoon. Tilauksen saapuessa postissa odotti sopivasti myös pari Paula’s Choise -tuotetta, jotka sain testattavakseni.

Mielenkiinnolla odottelen, miten kaikki uudet tuotteet toimivat! Osaa olenkin ennättänyt jo hieman kokeilemaan, mutta käyttökokemuksia tulossa myöhemmin kunhan uutukaisia on ensin kunnolla testattu.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.