Heipä hei! Pikainen tervehdys ennen kuin suuntaan keskustaan ostoslista kourassa. Kuten jo aiemmin mainitsinkin, kiirettä riittää tällä viikolla, mutta onneksi seassa on tasaiseen tahtiin piristäviäkin aktiviteettejä. Eilen olin tosiaan testaamassa sambaa ja vakaa ajatus olisi piipahtaa siellä uudemmankin kerran – en siis vielä tipahtanut tahdista!;)

Tanssilajit ovat yleensä minulle haasteellisia olemattoman rytmitajuni takia (todisteena siitä mainittakoon, etten osaa edes taputtaa tahdissa – olen se parka, joka taputtaa sattumanvaraisesti eri tahtiin ja samaan tahtiin riippuen tuurista), mutta tässä se ei noussut kynnyskysymykseksi ainakaan vielä vaan tanssi tuntui mukavan fiilislähtöiseltä. Mutta en nuolaise ennen kuin tipahtaa (eli en vielä sentään ilmoita itseäni sambakarnevaaleille, vaikka sellaisen puvun väsääminen voisikin olla aikas nastaa;)), ensimmäisen kerran jälkeen on vielä turha sanoa mitään – katsotaan vielä pari kertaa ja palataan sitten aiheeseen uudelleen!;)

Huomenna piipahdan matkamessuille – ei taida olla hyvä ajatus matkakuumeiselle!;) Sellaista täällä, palailen vielä illemmalla!

Toppi: H&M
Paita: Vero Moda
Hame: Zara
Vyö: Pieces

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.