Kävin eilen kampaajalla ja kun mainitsin, etten ole koskaan onnistuneesti saanut aikaa kiharoita koko päähän ja olen muutenkin peukalo keskellä kämmentä hiustenlaitossa, taikoi hän hiuksiini hetkessä ghd:llä ihanat kiharat. Poikaystävää hymyilytti kun hymyilin koko illan kuin Naantalin aurinko ja liihotin ympäri asuntoa kikkurat tanssahdellen ja pysähtelin silloin tällöin ihmettelemään näkyä peilistä. Oli ihan prinsessafiilis!;) Iloa pienistä asioista..:)

Kärsivällisyyteni ei ole koskaan riittänyt hiustenlaittoon saati kiharoiden vääntämiseen, rullia en jaksa pitää päässä tarpeeksi kauaa, en halua nukkua pampulat päässä, enkä liioin jaksa käännellä jokaista hiustupsua kiharrinraudalla. Ghd voisi olla pelastukseni, tai sitten vain sutisin sillä hiuksia suoremmiksi enkä vaivautuisi tekemään pieniä latvojenkääntelyitä kummempaa, kuten silloin kun rauta oli minulla hetken aikaa testailtavana. Siksi olenkin nyt niin haltioissani ihanista kiharoista (jotka vielä tänäänkin ovat varsin kivat)! Ehkäpä tämä inspiroi minua yrittämään enemmän jatkossa. Ehkä.
Tähän mennessä lähimmäksi kiharoita olen päässyt letittämällä hiukset yöksi, jolloin tosin voidaan puhua enemmänkin laineista kuin kiharoista, tai suihkuttamalla hiuksiin L’Oréalin Studio HotCurl Curling Spraytä ja rutistelemalla hiukset kuiviksi tai kasaamalla ne pinneillä pieniksi rulliksi päälaelle ja kuivaamalla. Jälkimmäinen tapa tosin tuottaa pikemminkin sähäkän ja sotkuisen bead head lookin kuin siroja naisellisia kiharoita. Helpot kiharavinkit ovat siis varsin tervetulleita jos teillä niitä sattuu olemaan!;)
Tarkoitus oli lähinnä hehkuttaa iloani kiharoista, mutta aihe inspiroi esittelemään myös muutaman teemaan sopivan hiustuotteen.

Tigi S-Factor Flat Iron Shine Spray (3.) ja Ghd Thermal Protector (2.) lämpösuojasuihkeet ovat molemmat loistavia! Tykkään hitusen enemmän Ghd:n suihkeesta, vaikka Tigin tuote onkin hoitavampi ja tuo myös kiiltoa hiuksille. Kiharoideni alle käytettiinkin Ghd:n suihketta (mutta yhtä hyvin se toimii myös suoristuksessa), Tigin tuote on tarkoitettu lähinnä suoristukseen.

L’Oréalin Studio HotCurl Curling Spraytä (4.) olen käyttänyt kyseisen tuotteen lanseerauksesta lähtien. Tykkään kovasti! Tuote aktivoituu lämmöstä ja kiharat pysyvät erinomaisesti. Parasta on, että tämä toimii sekä kihartimen että pelkän föönin kanssa ja on helppo ja nopea käyttää.
Vuoden vaihteessa Aussielta saamastani tuotepaketista löytyi Dual Personality Curl Definition + Soft Feel Serum (1.), joka erottelee kiharat kauniisti ja tuo kikkuroille pitoa. Tuote toimii loistavasti yksin esimerkiksi edellä mainitun L’Oréalin kiharasuihkeen kanssa loppusilauksen antajana. Itse rutistelen tuotetta kuiviin jo kihartuneisiin hiuksiin, mutta tätä voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin.

pageTracker._trackPageview();

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.