Olin iloinen kun erinomaiseksi havaitsemani ainoastaan pidennyksiin keskittynyt Cliphair tarjosi käyttööni uudet clip in -pidennykset. Koska olen laiska laittamaan hiuksiani, ajattelin josko erityyppisillä pidennyksillä voisi tuoda uutta ilmettä helposti, ja päädyin kokeilemaan kiharaa. Tokihan kaikki Cliphairin hiukset ovat remy-laatuista aitohiusta, eli siten muotoiltavissa normaalien hiusten tapaan, mutta noh, koska olen laiska, ajattelin, että olisi ehkä kivempaa vain iskeä päähän valmiiksi kiharretut versiot. Kiharaversio toimiikin sellaisenaan tosi kivasti jos omia suoria hiuksia malttaa hieman kihartaa ainakin latvoista, tai sitten vaihtoehtoisesti suoristaa pidennyksiä tyvestä jonkun matkaa, niin ne eksyvät hyvin omiin käsittelemättömiin hiuksiin. Kiharaklipsit toimivat kivasti myös esimerkiksi rennon nutturan pohjana.

Itse pidän kuitenkin enemmän loivemmista kiharoista, joten käytin suoristusrautaa pidennysten tyvessä ja vedin sen kevyesti läpi hiuksien, jolloin lopputulokseksi jäi kaunis luonnollinen kihara (kuva oikealla). Jos erityisen pitkiä hiuksia kaipaa, niin kiharapidennysten valinta on siihen oiva, suoristamalla ne kokonaan pituutta kun tulee huimasti lisää.

Sain aiemman klipsipostauksen jälkeen kysymyksiä Cliphairilta tilaamisesta, ja tässä vastauksia muutamiin esiin nousseisiin kysymyksiin. Toimitus on nopeaa, hiukset ovat itselleni tulleet yleensä aina kolmessa työpäivässä, mutta toki saattaa mennä pari päivää pidempäänkin. Toimituskuluja ei ole, ja koska hiukset tulevat EU:n sisältä, ei myöskään tullimaksuja tai muita ylimääräisiä kuluja matkan varrella summaan ilmesty. Varsin helppoa ja nopeaa siis!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onko nämä pidennykset sävyä 613/22? Todella kauniit hiukset sinulla, suorastaan ihanat! Olen itsekin harkinnut clip hairin pidennyksiä jo pitkän aikaa, mutta eniten mietityttää väri. Tuo raidoitettu versio voisi toimia minun blondatussa hiuksessa, jossa on sekä vaaleaa että hiukan kultaista sävyä alempana. 60 on makuuni liian vaalea ja valkoinen.

Vastaa

Apua, pahoittelut, olen jostain syystä kokonaan unohtanut vastata kommenttiisi – nyt vasta huomasin vanhoja postauksia selatessani! Toivottavasti ei ihan liian myöhään sentään tule! :(

Joo, kyllä, kyseessä on sävy 613/22, mikä toimii itselläni loistavasti. Alussa kokeilin pariakin sävyä, ennen kuin löysin tämän kombinaation, vaaleampi on tosiaan liian valkoinen ja smaa vaaleusastetta oleva toinen vaihtoehto taas liian kellertävä, mutta tämä on mielestäni kaunis luonnollinen vaalea (toimii hyvin kun on sekoitus kahta eri sävyä, hukkuu siten omiin hiuksiin yksiväristäkin paremmin)!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.